Fuzul 2024'te iki katı büyüme hedefliyor!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal: "Aktif büyüklüğümüzü yüzde 100 artırdık. Böylelikle aktif büyüklüğümüz 5.4 milyar liraya yükseldi. Net karlılığımızı yüzde 37,33 artırırken öz kaynağımızı da ikiye katladık"

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2024 18:37 GÜNCELLEME 29.03.2024 18:39 EKONOMİ
Fuzul 2024'te iki katı büyüme hedefliyor!
Fuzul 2024'te iki katı büyüme hedefliyor!

kişilerin kendi ödeme güçlerine göre bir araya gelerek kendi belirledikleri taksitlerle ev, ara. ve çatılı iş yeri sahibi olmasını sunduklarını belirten Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Fuzul için 2023, tabiri caizse muazzam bir yıldı. Rekorlar kırdık." dedi.

BDDK denetimine tabi bir finans kuruluşu olarak uçtan uca çözüm ürettiklerini kaydeden Akbal, "Aktif büyüklüğümüzü yüzde 100 artırdık ve 5.4 milyar liraya yükselttik. Net kârlılığımızı yüzde 37,33 artırırken, öz kaynağımızı da ikiye katladık. Aylık 1 milyar liralık ev ve araç teslimatı yaptık." diye konuştu.

30 yılı aşkın süredir Türkiye ekonomisinin çarklarından biri olarak tasarruf finansman sisteminde faaliyet gösterdiklerini kaydeden Akbal, şu ifadeleri kullandı:

2023 büyüme ivmesini, 2024'te de sürdürmek istiyoruz. İnanıyorum ki gelecek yıl bu zamanlar, 2023'e oranla 2024'te de iki kat büyüme gerçekleştirdiğimizi konuşacağız.

İnşaattan otomotive, beyaz eşyadan mobilyaya kadar pek çok sektörü harekete geçirme noktasında Türkiye ekonomisi için mühim bir noktada bulunuyoruz.

Alternatif dağıtım kanalarımızı çeşitlendirecek, dijital dönüşüm adımlarımızı hızlandıracak ve insan kaynağı yetkinliğimizi artırarak daha fazla kişiyi tasarruf finansman sistemiyle tanıştıracağız.

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 5
  • cenk 1 hafta önce Şikayet Et
    Milletin parasını faizde çalıştırıp 6 ay bekleten bi firma tabiki kar eder ama helelmi orasına bakmak lazım yazıklar olsun demek lazım üyelikten ayrılan insanların parasını 6 ay vermeyen bi firmadan ne beklenirki tam pişmanlık başka hiçbir şey değil...
    Cevapla
  • Yakamoz 1 ay önce Şikayet Et
    Durum kötü demek ki.. kurtarmak için böyle bir yola başvurulmuş.. ücretli haber/reklam çalışması..
    Cevapla
  • Zübeyr Altun 1 ay önce Şikayet Et
    Bu yazınızı yazarken borsaya da bakın 8- 9 aydır borsa yerde sürünüyor yönetim kurulu başkanı belki bunu dikkate alır hissedarlar yıkılıyor hisse 12,25...
    Cevapla
  • Misafir1 1 ay önce Şikayet Et
    Sirket batik herhalde. Hisseleri olu fiyatinda ve surekli dusuyor.
    Cevapla
  • ümit#korku 1 ay önce Şikayet Et
    borsada yerlerde sürünüyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR