Baykar deprem konutlarının teslim tarihini açıkladı

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketi Baykar, 6 Şubat 2023'te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinde evlerini kaybeden depremzedelere teslim edilmek üzere inşa ettirdiği konutların tamamlanma tarihini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2024 17:44 GÜNCELLEME 10.04.2024 17:44 EKONOMİ
Baykar deprem konutlarının teslim tarihini açıkladı
Baykar deprem konutlarının teslim tarihini açıkladı

Bayraktar TB2 SİHA, Akıncı TİHA, Kızılelma jet motorlu SİHA gibi yerli ve milli insansız hava araçları sistemlerinin üreticisi Baykar, inşa ettirdiği deprem konutlarının teslim tarihini açıkladı.

Baykar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 6 Şubat 2023 depremlerinde evleri kaybeden depremzeledelere teslim edilmek üzere Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta inşa edilen 1.012 konut, Haziran ayından itibaren depremzedelere teslim edilecek.

Baykar'ın açıklaması şu şekilde:

Baykar olarak hayata geçirdiğimiz #KonutSeferberliği ile 1.012 kalıcı konutu depremzede kardeşlerimize huzur dolu yuvalar olarak sunma hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Haziran 2024'te teslim etmeye başlayacağız.

Bayram sevinciniz daim olsun…

 

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Enişte 2 hafta önce Şikayet Et
    Vergiden muaf olacaklarını kimse dile getirmemiş ..! Gelir vergisinde ne ödemişler Türkiye çapında kaçıncı olmuşlar ?? Saf kişilerde abuk sabuk yorum yapmışlar pessss
    Cevapla
  • Yusuf 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık etsin ne desek az gelir.
    Cevapla
  • Ümit 2 hafta önce Şikayet Et
    Cok güzel, helal olsun ülkedeki tum zenginler boyle el atsa oradaki insanlarımızın mağduriyeti giderde işte ne yazık ki ülkede birlik beraberlik duyarlılık lafta kalınca böyle oluyor.Tekrar helal olsun BAYKAR
    Cevapla
  • Savaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ım sizlerden razı olsun sizleri yetiştiren anayı babayı cennette peygamberimize komşu eylesin inşallah
    Cevapla
  • Mahmuttr 3 hafta önce Şikayet Et
    Şu evleri verselerde memleketimize dönsek hayatımıza kaldığımız yerden devam etsek diyoruz. Herkes gitti devlet kaldı orda. Bu millet devletini bırakmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR