TCMB ile Brezilya ve Kazakistan Merkez Bankaları mutabakat zaptı imzaladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Brezilya ve Kazakistan Merkez Bankaları arasında, merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere mutabakat zaptı imzalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 11:53 GÜNCELLEME 20.04.2024 11:54 EKONOMİ
TCMB ile Brezilya ve Kazakistan Merkez Bankaları mutabakat zaptı imzaladı
TCMB ile Brezilya ve Kazakistan Merkez Bankaları mutabakat zaptı imzaladı

TCMB'den yapılan duyuruya göre, Brezilya Merkez Bankası ile imzalanan mutabakat zaptına, TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Brezilya Merkez Bankası Başkanı Roberto Campos Neto tarafından ABD'nin başkenti Washington'da imza atıldı.

TCMB ile Kazakistan Cumhuriyeti Merkez Bankası arasındaki mutabakat zaptına da Fatih Karahan ve Kazakistan Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Timur Suleimenov tarafından Washington'da imza atıldı.

Anlaşmalar kapsamında, işbirliğinin güçlendirilmesi ve merkez bankacılığı alanında kurumsal çerçevede teknik çalışmalar yürütülmesi planlanıyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Paramız orta asyada geçmiyor. Bankalar değiştokuş yapmıyor. Dolar alıp gidiyoruz. Dolarla geliyoruz. Bunu bi düzeltin artık. Dolardan rubleden kurtulalım.
    Cevapla
  • Şems 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir bu eksikti. Bu herifler ne yapıyor? Bilen var mı acaba...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR