Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 12:38 GÜNCELLEME 30.04.2024 13:05 EKONOMİ
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında konuştu.

Konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e destek veren Devlet Bahçeli, 'yerel halk' ifadesi nedeniyle sarf ettiği eleştirilerin Mehmet Şimşek'e yönelik olmadığını da açıkladı.

MEHMET ŞİMŞEK'E SAHİP ÇIKTI

Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'de yerel halk yoktur. Türk milleti vardır. Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim. Cumhur İttifakı'nın tasfiyesine umut bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır ve var olacaktır. Kütük kafalı iddia sahipleri baltayı taşa vurmuştur.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Osmanlı Başkenti 2 hafta önce Şikayet Et
    Ayrımcılık yapmayan müslüman kürt kardeşlerimizi hep sevdik seveceğiz.Diğerlerimi,ALLAH CC ıslah eylesin olmazlarsa bildiği gibi yapsın.......
    Cevapla
  • Türk 2 hafta önce Şikayet Et
    Her şeyin arkasında duruyorsunda bir milleyci hareket partisini vizyonu misyonu üzerinde bi durmayı beceremedin geri her şeyi on numara yaptın bi onu beceremedin ayıp ayıp
    Cevapla
  • Emekli Memur 2 hafta önce Şikayet Et
    zulümle abad olunmaz, bilinki çektirdiğiniz halende çektirdirmeye devam ettiğiniz zulmü unutmayacağız kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Seçimi bekliyoruz inşallah.erkeni olursa harika olur.
    Cevapla
  • Devamke 2 hafta önce Şikayet Et
    Kürtler seni hiç sevmedi ırkçı partinin başi bahçeli bunu bilesin
    Cevapla
  • ÖZKUL 2 hafta önce Şikayet Et
    Tuzun kuru nasıl olsa gećindirecegin bir evin okutman gereken bir çocuğun yok.Ekmek elden su gölden hesabı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR