Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına yanıt

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'nin İsrail'e yönelik ihracat yaptığını açıklamasına yönelik olarak "İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları kesinlikle hayal ürünü olup, gerçekle hiç bir ilgisi yoktur" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 16:37 GÜNCELLEME 09.05.2024 16:37 EKONOMİ
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına yanıt
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına yanıt

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın yalan beyanlarına yönelik açıklamada bulundu. İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye'nin İsrail'e yönelik kısıtlamaların çoğunu kaldırdığını iddia etmişti.

"KARARIN ARKASINDAYIZ"

Bakan Bolat yaptığı açıklamada "İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları kesinlikle hayal ürünü olup, gerçekle hiç bir ilgisi yoktur. İsrail ile ticaret konusunda hükümet olarak almış olduğumuz kararın arkasındayız. Bu karar geçerliliğini korumaktadır" dedi.

Bakan Bolat "İsrail’in Gazzeye yönelik saldırılarının durdurulması, kalıcı ateşkesin sağlanması ve Gazze’deki Filistinli kardeşlerimize yönelik insani yardımların kesintisiz olarak ulaştırılması konusundaki şartlarımız sağlanıncaya kadar, İsrail ile ticaretin durdurulması kararımız yürürlüktedir" açıklamasında bulundu.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • 2026 Nükleer 1 hafta önce Şikayet Et
    Gümrüklerin hali içler acısı, her geçen gün felakete gidiyor, yakında gümrüklerde çalışacak kimse kalmayacak, yeni gelenler istifa edip kaçıyor, herkes kurtulmak istiyor, sorunlara çözüm üreten yok, aile birliği yok, rotasyon geçici görev aileleri parçalıyor, maaşlar kapılarda bile çok düşük, uzmanlaşma yok. Kurumun başındaki firavunların hiç birşey umurunda değil.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 hafta önce Şikayet Et
    bu işin hayali bile tehlikeli?Ama içimnizde israil yalakaları yasagı deler?
    Cevapla
  • Sakarya-Fırat..... 1 hafta önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan ; duydun mu arkadaşın ne diyor !!!
    Cevapla
  • Malazgirt...71 1 hafta önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan şimdi arkadaşının iddialarına sarılır gene....!!!!
    Cevapla
  • urfalı 1 hafta önce Şikayet Et
    yahudiden kimseye dost olmaz ne hiristiyanlara ne müslümanlara lanetli kavim bunlar insan olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR