Ankara'da kurbanlık satışları başladı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde hayvan pazarında kurban satışları başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 22:27 GÜNCELLEME 09.05.2024 22:27 EKONOMİ
Ankara'da kurbanlık satışları başladı
Ankara'da kurbanlık satışları başladı

Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nda küçükbaş kurbanlıklar 8 ila 20 bin, büyükbaş kurbanlıklar ise 60 bin ila 250 bin lira arasında satışa sunuldu.

Kurbanlık almak için pazara giden vatandaşlar ile besiciler arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'ndan sorumlu Veteriner Hekim Bekir Kılınç, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarında gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Kurbanlık vasıflarını taşıyan sağlıklı hayvanların seçilmesi gerektiğini dile getiren Kılınç, "Kurban haftasında pazarımız her gün açık olacak. Aynı zamanda burada kesim yerimiz de var. Vatandaşlarımızın küçükbaş kurbanlıklarını burada kesip evlerine götürebilirler. Çubuk Belediyesi olarak kurban bayramına hazırız." dedi.

 

 

 

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • MMİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen ömründe Hiç Ahıra girdinmi.
    Cevapla
  • ümit 1 hafta önce Şikayet Et
    Adamlar 100 de 200 kar yapıyor Para gelsınde nasıl gelırse gelsın
    Cevapla
  • Kazım 1 hafta önce Şikayet Et
    Kurbanda kesemez olduk yıllardır yurtdışına gönderiyoruz 4 te 1 fiyat diye ... Yakında farklılıklar yüzünden 2. Bir Suriye de biz olmayz umarım
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Angaralı, namusumuzla çalışıyoruz para kazanmaya çalışıyoruz. Ama kurban kesmeye çalışıyoruz yurt dışında yurt içinden pahalı diyor. Gücümüz neden yetmiyor eskiden yeterdi ne değişti deme de olur mu?
    Cevapla
  • Angaralı 1 hafta önce Şikayet Et
    Kurban kesemiyorsan neden yurd dışına gönderiyon ki oradanda mı dur bira ucuz olsun cebim dolsun diyorsun. Kesemiyorsan mecbur değil. Allah imkanı,Gücü yeten kessin diyor. Neyse sen biraz hesap kitap işi yapıyon gibi geldi yıllardır.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    emekliye en az 15 bin bayram ikramiyesi verilmez ise et yüzü 1 yil boyunca göremez.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    angalarlı sana cevabın hazımsızlık çekiyorsan psikoloğa git. randevunu onaylatmayı unutmayasın sonra muayene olamazsın. delirip kalırsın maazallah.
    Cevapla
  • Angaralı 1 hafta önce Şikayet Et
    Belediyeler verecekya beleşe. Yerler .Ha pardon sadece 10.bin kişiye değilmi. Yani yüzde 0.02 sine veriyorlar. Ah be seçim vaatleri işte.
    Cevapla
  • HanYavuz 1 hafta önce Şikayet Et
    Emekli gitsin CHP den istesin, nasılsa oylarını onlara verdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR