Bakü Petrol, akaryakıt sektöründe büyümeye devam ediyor

Azerbaycan’da petrol projeleri ile tanınan iş insanı Tufan Özcan, sahibi olduğu Bakü Petrol’den sonra Türkiye’de İngiliz akaryakıt devinin distribütörlüğü ve yeni bir petrol zinciri için çalışmaları başlattığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 14:56 GÜNCELLEME 10.05.2024 20:00 EKONOMİ
Bakü Petrol, akaryakıt sektöründe büyümeye devam ediyor
Bakü Petrol, akaryakıt sektöründe büyümeye devam ediyor

Özcan, Türkiye’de yeni bir petrol zinciri kurmak üzere olan ve Bakü Petrol’ün sahibi olarak; “Bu yeniliği yaparken amacımız benzini halk için daha ulaşılabilir hale getirmek için bir fırsat olarak kullanmak” dedi.

“Hedefte yeni bir petrol zinciri var”

Bakü Petrol olarak petrolü Rusya ve Azerbaycan’dan aldıklarını ifade eden ve Türkiye’de yeni bir petrol istasyonları zinciri kurmak için çalışmaların bitmek üzere olduğunu dile getiren Özcan; “İngiltere menşeili akaryakıt devinin Türkiye distribütörlüğünü almak için ciddi bir teklifte bulunduk ve görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Son yıllarda, Türkiye’de özellikle artan benzin fiyatlarına dikkat çeken Bakü Petrol’ün sahibi, diğer bir amaçlarının da bu sektörde binlerce kişiye istihdam sağlamak ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

“22 yıldır sektörde büyümeye devam ediyoruz”

Azerbaycan Bakü’de hizmet veren Bakü Petrol, 22 yıldır sektörde büyümeye devam ediyor. Markanın kurucusu iş insanı Tufan Özcan, Türk halkının benzin sorununa çözüm getirmek için yeni bir anlaşmanın yapılmak üzere olduğunu dile getirdi.

20 yılı aşkın süredir petrol ofisi sahibi olan Özcan, hem İngiliz petrol devinin distribütörlüğü hem de yeni bir petrol istasyonları zinciri ile ilgili olarak “Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” şeklinde konuştu.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR