Ekipler fiber optik kablosunu 2 kilometre taşıdılar

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Türk Telekom’a bağlı alt firma ekipleri, mahalleye daha hızlı internet sağlamak için fiber optik kablosunu 2 kilometre taşıdılar.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 14:24 GÜNCELLEME 26.05.2024 09:46 EKONOMİ
Ekipler fiber optik kablosunu 2 kilometre taşıdılar
Ekipler fiber optik kablosunu 2 kilometre taşıdılar

Türk Telekom’a bağlı alt firma ekipleri, mahallelere daha hızlı internet sağmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eski hatların yerine yeni hatları döşemek için fiber optik kablosunu sırtına alan ekipler, 2 kilometre taşıyarak erişimin kolay olmasını sağladılar.

Zorlu bir çalışmayla mesai yaptıklarını belirten Selahaddin Basmacı isimli firma çalışanı, “Bizde Yüksekova-Şemdinli yolunda fiber hattını çekmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eski hattı iptal ederek, daha iyi ve daha hızlı olan fiber hattına yer veriyoruz. Bu işlemi de yaparken sırtımıza aldığımız fiber optik kablosunu 2 kilometre boyunca taşıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlamaktır” dedi.

KAYNAK : İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Fehmi Kamil 2 hafta önce Şikayet Et
    Ankara nin ortasında Hacettepe gibi bir yerde fiber yok o kadar şikayetvar a yazmaya rağmen x te laf edip tag lememe rağmen Türk Telekom yüzümüze bile bakmadı bende internet aboneliğimden vazgeçtim tabi dahilinde ama 2 km taşıyorlar fiberi 300 metrelik yere tasiyamiyorlar helal olsun
    Cevapla
  • Alparslan 2 hafta önce Şikayet Et
    Yapılan çalışma güzel ama Nevşehir 2000 evler nüfus bakımından fazla ve öğrenci yoğunluğu olmasına rağmen hala fiber internet gelmedi. Acaba kaç yıl daha vdsl ile devam ederiz ?
    Cevapla
  • Hakan 2 hafta önce Şikayet Et
    Faturalar artık çok fazla, yakında evde internet kullanımını bırakacağım.
    Cevapla
  • Hakan 2 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul'da 7 yıldır adsl veya VDSL dahil internetsiz kalan her yere şikayet edip sonuç alamayan biri olarak hayretler içerisinde haberi okudum çok sağol Türk Telekom 2024 yılında evde internet yok bravooo
    Cevapla
  • L10 3 hafta önce Şikayet Et
    İzmir gibi Türkiye'nin 3. Büyük şehrine fiber getirmeyi düşüneceğine türk telekom yine yapmış yapacağını şaşırdık mı?
    Cevapla
  • Enver 2 hafta önce Şikayet Et
    İzmir neyse Hakkari'de odur.... Bu zihniyete düşünmediğiniz sürece bu ülke daha çok karışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR