Bir ilde ekmeğe zam geri çekildi!

Elazığ’da ekmeğe yapılan zam 2 TL zam, Elazığ Valiliği'nin itirazı üzerine geri çekilerek 8 TL’den satılmaya devam edilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 17:30 GÜNCELLEME 27.05.2024 10:35 EKONOMİ
Bir ilde ekmeğe zam geri çekildi!
Bir ilde ekmeğe zam geri çekildi!

Elazığ’da ekmeğe yapılan 2 TL zam geri çekildi. Elazığ Valiliği'nin itirazı üzerine 8 TL’den 10 TL’ye çıkarılan ekmek 8 TL’den satılmaya devam edilecek. 

Elazığ’da Fırıncılar Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası, 200 gram ekmeğin fiyatının 8 TL’den 10 TL’ye çıktığını duyurmuş esnaf da ekmeği 10 TL’den satmaya başlamıştı. Elazığ Valiliği’nde fırıncılar odasıyla yapılan toplantıda valiliğin karşı çıkması sonucu oy çokluğuyla 2 TL’lik zam kararından vazgeçildi.

Elazığ Fırıncılar Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası Başkanı İlhan Yıldız, esnafın talebi üzerine ekmeğe zam yapıldığını belirterek, Elazığ’da 8 TL’ye satılan 200 gram somun ve açık ekmeğin 2 TL’lik zamla beraber 10 TL’ye yükseldiğini duyurmuştu. Elazığ Valisi Ömer Toraman ekmeğe yapılan 2 liralık zamma itiraz etti. 8 TL’ye satılan ekmeğe gelen 2 TL’lik zam Vali Ömer Toraman’ın kararıyla yeniden eski fiyatıyla satılmaya devam edecek. Kararın ilgili oda ve yetkililere tebliğ edildiği, ekmeği 8 liradan satmayanlarla ilgili de gerekli işlemlerin yapılacağı öğrenildi.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Yahni 3 hafta önce Şikayet Et
    8 TL kurtariyorsa iyi ama kurtarmiyorsa 10 lira odenmeli. 10 lira çikolata etmiyor. Bedava sayilir
    Cevapla
  • Gökhan 3 hafta önce Şikayet Et
    Diğer iller için sessizlik ve uyku vakti
    Cevapla
  • Gökhan 3 hafta önce Şikayet Et
    Diğer iller için sessizlik ve uyku vakti
    Cevapla
  • paşa44 3 hafta önce Şikayet Et
    Malatya da pideciler 10 TL markette 6 TL tombul fırın var sahibi demekki gözü gönlü tok biri şu deprem zamanı fırsatçılık yapmıyor ekmeği 5 TL den satıyor helal olsun adama Allah dahada versin.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bursada İstanbulda vs neden 10 TL. Bizde 8 TL istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR