TOKİ kuralarından konut çıkanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından TOKİ konutlarına yönelik başvuru, kura sonucu ve kurada çıkan konutların ilerleme durumlarına yönelik son gelişmeler paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 16:58 GÜNCELLEME 20.06.2024 16:58 EKONOMİ
TOKİ kuralarından konut çıkanlar dikkat!
TOKİ kuralarından konut çıkanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ'ye başvuruda bulunan, kura sonuçları açıklanan ya da kurada çıkan konutların ilerleme durumlarına ilişkin duyuru yayımladı.

Milyonlarca vatandaşın ev sahibi olma umuduyla başvurduğu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarına yönelik çalışmalar sürüyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ başvurularına yönelik X (Twitter) hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Açıklamada TOKİ tarafından gerçekleştirilen konut kampanyalarına başvuran vatandaşların kura sonuçları ve proje durumlarını e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabilicekleri aktarıldı.

Vatandaşların e-Devlet üzerinden gerçekleştirebileceği sorgulamada 2022 yılında kurası çekilen 250 bin konuta ilişkin projelerin ilerleme seviyeleri ve diğer pek çok TOKİ projelerinin ilerleme seviyesi öğrenilebiliyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Akduman 3 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır baş vuruyorum çıkmıyor yakında çadır kuracam parkın bir köşesine başka çarem kalmadı
    Cevapla
  • Aytek 3 ay önce Şikayet Et
    Deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş ya işte öyle. Şu başvuranların iyi araştırılması gerekiyor.
    Cevapla
  • Solmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için bi sesimizi duyun artık bi el atın binlerce insanın hakkına giriyorlar. Merkeze uzak diye tokilerde oturmuyorlar 15 bine kadar kiraya veriyorlar oranın ederi 5 bin merkeze hastaneye okula markete 15 kilo metre uzaklıkta kiraya verenlerin elinden alınıp yedekde bekleyenlere verilmeli.
    Cevapla
  • Ali Çirkin 3 ay önce Şikayet Et
    Saçmalık adamın mülkü ister oturur isterse kiraya verir başka yerde oturur size ne, niyetiniz bozuk olduktan sonra Allah kalbinize göre muamele eder.
    Cevapla
  • Yaşar 3 ay önce Şikayet Et
    Haklısınız bence kiraya veriyorsa demek ki ev ihtiyacı yoktur alsınlar ev ihtiyacı olan birine versinler
    Cevapla
  • Elif 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim toki evleri olanlar kiraya verdiler evleri var zengin adalet yok
    Cevapla
  • Solmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Malatya’da yaşıyorum konteynırda kalıyoruz bizimle birlikte tokide evi çıkanlarda kalıyor evlerini yüksek fiyatlara kiraya veriyorlar kendileride konteynırda kalıyorlar sahibinden bakın İkizce toki diye hepsi kiralık 5sene kiraya verilmez diye şart konulsa sırada bekleyenler mağdur olmazdı tokide evlerini 14 bine kiraya veriyorlar memur şartı var diyerek not düşüyorlar allahtan kokun be
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    İyide kardeşim depremi görmüş yaşamış bir insan tabikide bina içerisine girmek istemez korku psikolojisi var nasıl rahat uyusun konteyner daha güvenli bence
    Cevapla
  • Mehmet ali Efetürk 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH onlarin belasini versin inşallah deprem den ders almamislar aldiklari ev kirasi ve devletin verdigi yardimlar bogazlarinda kalir inşallah herkesin hakki haram olsun onlara devlette bir bosluk var arastiracak eviolupta kiraya verip bide koneynerde kalanlari hemen kapi disari edecek
    Cevapla
  • Garip 3 ay önce Şikayet Et
    2007 den beri toki,ye yazılırım hiç çıkmadı ama evi olanlara bile çıkıyor bunu anlayabilmiş değilim bazılarının da evi babalarının üstüne evim yok diye yazılıp alıyorlar devlet bunu çok iyi araştırması gerekiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR