Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını gideriyor, sabunu gençleştiriyor

Baş ağrısı gideren kolonyası ve cildi gençleştiren sabunuyla sağlık ve güzellik alanında iddialı olan akzambak çiçeğinden üretilen ürünler, şimdi Fransa'ya ihraç ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2024 12:37 GÜNCELLEME 23.06.2024 12:02 EKONOMİ
Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını gideriyor, sabunu gençleştiriyor
Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını gideriyor, sabunu gençleştiriyor

Tokatlı Akzambak üreticisi Erdi Can Aydemir, akzambak çiçeğinden ürettiği kolonya ve sabunla dikkat çekiyor. Akzambak çiçeğinden kendi imkanları ile kolonya ve sabun üretimini gerçekleştirdiklerini belirten Erdi Can Aydemir, “Bu çiçeklerden kolonya ve sabun imalatı yaptık. Kolonyamız, yüksek esans oranıyla 3 gün boyunca kalıcılığını koruyor. Baş ağrısını kesinlikle geçiriyor. Sabunumuz ise yüzdeki sivilce ve siyah noktaları yok ediyor, cildin gerilmesini sağlayarak erken yaşlanmayı önlüyor. Saçta kullanıldığında ise saç hücrelerinin yenilenmesini sağlıyor" dedi.

“FRANSIZ KOZMETİK DEVİ TOKAT'TA”

2022 yılında Fransa'dan ünlü bir kozmetik fabrikasının Tokat'a gelerek incelemelerde bulunduğunu ifade eden Aydemir, “Akzambak soğanlarını analiz ettikten sonra ürünlerimizin yüzde yüz kaliteli olduğunu tespit ettiler. Yüksek kalitesi nedeniyle şu anda imza aşamasındayız. Ürünlerimizi parfüm esansı olarak kullanacaklar. Fransa'yı bile ayağımıza kadar getirdik" diye konuştu.

Aydemir'in bu girişimi, Tokat'tan dünya pazarına açılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

KAYNAK : İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 3
  • bir dost 3 ay önce Şikayet Et
    bizim insanımız niye pasif, adamlar Fransa dan gelmiş satın almışlar şaşılacak bi durum hep böyle oluyor neden ya
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 3 ay önce Şikayet Et
    Bir ürünümüzü daha yabancıya kaptırdık.Üzülmemiz gerekirken nasıl oluyorda sevinebiliyoruz?
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Peki biz fransızların yaptığı parfümü yapıp dünyaya satsak daha iyi plmazmı nede olda hammaddesi bizden katmadeğeri olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR