Bakan Işıkhan, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temasları çerçevesinde HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2024 20:58 GÜNCELLEME 29.06.2024 10:26 EKONOMİ
Bakan Işıkhan, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan ile görüştü
Bakan Işıkhan, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, KKTC'deki temaslarını sürdürüyor. Bakan Işıkhan, Lefkoşa’da HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile KKTC Kamu-Sen Sendikası’nın 29’uncu Olağan Genel Kurulu dolayısıyla bir araya geldi.

'TÜRKİYE İLE KKTC ARASINDA ÇALIŞMA HAYATINI UZLAŞI İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Işıkhan görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye ve KKTC arasında çalışma hayatını ilgilendiren temel konulara ilişkin politikaları sendika ve konfederasyonlarımızla uzlaşı içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Erdoğan 1 gün önce Şikayet Et
    Bu vedat lar türkiyenin ekonomi nin emekli nin başına bela..bir vedat eyt yi digeri en düşük emekli maaşı 10 bine açlıga mahkum etti onları ve seçeni millet tarihe gömecek
    Cevapla
  • Dadas 1 gün önce Şikayet Et
    sendikalar her Zaman işçiyi nasıl satarım hesabını yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Ne kadar boş açıklamalar
    Cevapla
  • Ramazan 2 gün önce Şikayet Et
    Ee sonuç
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR