SGK'dan emeklilere özel internet sitesi

Emeklilere yönelik hizmetlerin duyurulması için oluşturulan sitede, emeklilere özel yapılan indirimler ve firsatlara erişilebilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2024 10:59 GÜNCELLEME 07.07.2024 13:03 EKONOMİ
SGK'dan emeklilere özel internet sitesi
SGK'dan emeklilere özel internet sitesi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı.

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsatlara 'http://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

SGK'nin paylaşımında "emekliler.gov.tr" internet sitesi üzerinden "dijital kimlik kartı"nın nasıl oluşturulacağına ilişkin videoya da yer verildi.

Buna göre, emekliler, oluşturulduktan sonra PDF çıktısı alınacak dijital kimlik kartı üzerindeki QR kodla kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Şu stajyer adı üstünde stajyer şuanda da var sadece sağlıktan yararlanılıyor. Devlet iş buluyor kişiye ve meslek lisesi öğrencilerini fabrikalara staj yapmaya gönderiyor. Olaki orada başına birşey gelirse sağlık sigortası yapıyor. Bunun neresinde hak yeme var anlamıyorum. İnsanlara iyilikde yaramıyor.
    Cevapla
  • objektif kalem 2 ay önce Şikayet Et
    La bi gidin çalışın boş işleri bırskın hükümet emekliye para veremiyor sizi bedava emeklimi yapar
    Cevapla
  • hacı topkır 2 ay önce Şikayet Et
    ayyy eyt liler herşeyı berbat ettiler
    Cevapla
  • Kademeli emeklilik 2 ay önce Şikayet Et
    Kademeli emeklilik ve Bağkur tescil mağdurları ve de staj ve çıraklık mağdurlarını da unutmayın lütfen
    Cevapla
  • 61 emekli 2 ay önce Şikayet Et
    Milletin derdi para kahvehanelerde bakıyorum alayı emekli 2 parti oyun için verilen para oyun masasında seyirçilrinde masrafı nerden bakarsan 150 ve 200 TL masraf bu Türk milleti yalan da dünyada bir numara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR