TAYSAD Başkanı Saydam'dan "BYD yatırımı" açıklaması

Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği Başkanı Albert Saydam, "BYD'nin bu kararının olumlu sonuçlarını en kısa sürede görmesi için her türlü desteği vermeye hazırız, sorumluluğumuzun farkındayız." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2024 16:04 GÜNCELLEME 09.07.2024 16:22 EKONOMİ
TAYSAD Başkanı Saydam'dan "BYD yatırımı" açıklaması
TAYSAD Başkanı Saydam'dan "BYD yatırımı" açıklaması

Dernekten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen TAYSAD Başkanı Saydam, 27 yıl sonra ülkenin yeni bir marka aracın yatırımına kavuştuğunu belirtti.

Bu önemli yatırımın Türkiye'de gerçekleşecek olmasının gururlandırdığına işaret eden Saydam, şunları kaydetti:

"Ancak adı üstünde, sektörümüzün temelinde 'hareketlilik' yatıyor ve dolayısıyla bizim de sürekli olarak yenilikleri takip etmemiz, daha iyiyi ve daha ileriyi yakalamamız gerekiyor. TAYSAD olarak, 530'dan fazla üyemizle birlikte, BYD'nin bu kararının olumlu sonuçlarını en kısa sürede görmesi için her türlü desteği vermeye hazırız, sorumluluğumuzun farkındayız."

Yatırımın Türkiye'yi otomotivde bir adım öteye taşıyacağını kaydeden Saydam, "Yüksek yerlilik oranına sahip araçları ihraç ettiğimizde ve ikinci faz yatırım hayata geçirildiğinde, gerçek anlamda başarıya ulaşmış, tedarik sanayi olarak üzerimize düşeni yapmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK : AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 4
  • yasin 2 ay önce Şikayet Et
    üretim üssü Kocaeli'ye bekliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    adamın adı Albert, ne bekliyorsunuz ki elin gavurundan
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    otomobil fiyatlarının düşmesi için ille de bir Çinli markanın ülkeye yatırım yapması mı gerekiyor. ötv saçmalığına son verin. millet daha güvenli araçlar ile seyahat etsin, hurda otomobillere toparla para saçıp trafikte serseri mayın gibi dolaşmasın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Albert saydam kim yahudimi?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR