Togg’dan Temmuz'da sıfır faiz kampanyası!

Temmuz ayında araç sahibi olmak isteyenler için yeni bir araç kampanyası başlatan Togg, 400 bin liralık taşıt kredisi kampanyasını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2024 09:36 GÜNCELLEME 10.07.2024 11:26 EKONOMİ
Togg’dan Temmuz'da sıfır faiz kampanyası!
Togg’dan Temmuz'da sıfır faiz kampanyası!

Temmuz ayında araç sahibi olmak isteyenler için yeni bir araç kampanyası başlatan Togg, 400 bin liralık taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. 

Faizsiz kredinin vadeli 12 ay olarak belirlendi. Söz konusu kampanyanın ise sınırlı sayıda T10X model araç için geçerli olduğu vurgulandı. 800 bin liralık kredi seçeneğinden faydalanmak isteyenler için ise yüzde 2.99 faiz ve 30 aylık vade seçeneği sunuldu.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Ersan 2 ay önce Şikayet Et
    800 bin sıfır faiz yapınız.
    Cevapla
  • Pinar 2 ay önce Şikayet Et
    Togg sahibi olmadan lütfen karalamayin mükemmel ötesi Karadeniz yaylaları dahil tam 6000 km yaptım 2 ayda tek kelime ile superrrr bilip bilmeden fikir yürütmeyin Allah razı olsun Türk emekçilerimizin den milliyetçi olalım.
    Cevapla
  • Serkan 2 ay önce Şikayet Et
    Keşke herkes milliyetçi olabilse!
    Cevapla
  • engelsizler 2 ay önce Şikayet Et
    Elektrikli arabaya insanlar mesafeli halen
    Cevapla
  • Bozkurt 2 ay önce Şikayet Et
    Tank gibi sağlam araba yol tutuşu ve konforu gerçekten harikulade bir arabadan çok daha fazlası
    Cevapla
  • heval 2 ay önce Şikayet Et
    alan satıyor. türkiye içinde doğu güneydoğu turu yapanlar döner dönmez satıyor. bu olay sadece tog için değil tüm elektrikli araçlar için geçerli. sistem hataları ve şarj istasyon eksikliği ve sarj dolum süresigibi sebeplerden alan pişman. fiyatlarda elektrik araçlara göre çok uçuk. bir motor bir batarya ve bir android tabletten ibaret tabiki birde dört lastik enfazla 600.000 tl olmalı
    Cevapla
  • bayburtlu Ethem 2 ay önce Şikayet Et
    karalamadan önce bir araştır arkadaşım aldı bende test sürüşü yaptım gerçekten harika bir araç konforu genişliği kaliteli malzemesi herşeyden önce bizim oluşu teneke clionun fiyatından haberin varmı en fazla 600 bin olmalı diyorsun bence fiyatı gayet makul
    Cevapla
  • BENHUR 2 ay önce Şikayet Et
    Ben aldım istanbuldan didim e gittim 2 defa birisi geçen kurban bayraminda ve gercekten cok basarili bir arac cok memnunum...biz turkleri harekete gecirmek zor ama isterse mukemmelini yapar..togg da muke.mel bir araç.. cok memnunum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR