Borsa İstanbul'da Oba Makarna kararı

Sakarya'da bulunan fabrikasında dün patlama meydana gelen Oba Marka'nın hisseleri Borsa İstanbul'da işleme kapatıldı

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 12:42 GÜNCELLEME 16.09.2024 12:42 EKONOMİ
Borsa İstanbul'da Oba Makarna kararı
Borsa İstanbul'da Oba Makarna kararı

Borsa İstanbul, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı duyuru ile Oba Makarna hisselerine ilişkin açıklamada bulundu.

KAP açıklamada, "OBAMS.E işlem sırası, şirketten istenen özel durum açıklaması KAP'ta yayınlanıncaya kadar geçici olarak işleme kapatılmıştır" İfadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna'da dün meydana gelen patlamada 1 işçi ölürken 30 kişi yaralandı.

Şirketten yapılan açıklamada, "Tesisimizin depolama kısmında meydana gelen ve üretim süreçlerinde uzun süreli bir aksamaya neden olması beklenmeyen patlamada önceliğimiz yaralılarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Bu süreçte Gaziantep fabrikamızda üretim olağan akışıyla devam edecektir. Yaralılarımızın sağlık durumuyla ilgili iyi haberleri en kısa sürede paylaşmak dileği ve umuduyla kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR