Gazilere güzel haber! Artık SGK karşılayacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gazilerin ihtiyaç duyduğu yüksek fonksiyonlu ve akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla karşılayacaklarını bildirdi.
Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
"Kahraman gazilerimize minnettarız. Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamında aldığımız kararla gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli, yüksek fonksiyonlu, akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız. 19 Eylül Gaziler Günü'nü bu vesileyle tebrik ediyor, hayata geçireceğimiz düzenlemenin kıymetli gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum."
Kahraman Gazilerimize Minnettarız
— Prof. Dr. Vedat Işıkhan (@isikhanvedat) September 19, 2024
Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamında aldığımız kararla Gazilerimizin ihtiyaç duyduğu “özellikli yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri” Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız.
19 Eylül #GazilerGünü'nü bu… pic.twitter.com/9rdRlIQ8Cg
-
Bartinli 1 yıl önce Şikayet Et5434/45. Ordu. Vazife. Malul. Gaziler. Ozel. Hastanelerde. Ucret. Niye. AliniyorBeğen
-
Vatandaş 2 yıl önce Şikayet EtDevlet bugüne kadar niye bekledi ben gazilerin birde bunu almak için cebinden para verdiğini bu haberle öğrendim utandım desem yeridir geç kalınmış bir uygulama şehit ve gazilerimiz ve aileleri herşeyin en iyisini hakediyor.Beğen