Gram altın ilk kez bu rakama satılıyor! Tabelayı görenler şaşırdı

İsrail'in Orta Doğu'daki saldırılarının devam etmesi, Fed'in faiz düşürmesi altını güçlü tutmaya devam ediyor. Kapalıçarşı'da gram altın 3000 TL'nin üzerinde satılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:02 GÜNCELLEME 25.09.2024 10:02 EKONOMİ
Gram altın ilk kez bu rakama satılıyor! Tabelayı görenler şaşırdı
Gram altın ilk kez bu rakama satılıyor! Tabelayı görenler şaşırdı

Altın fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler, Fed'in faizi 50 baz puan düşürmesi ve piyasaların Fed'den yeni faiz indirimi beklentisi altın fiyatlarını destekliyor.

Gram altın güne 2915 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2904 lira, en yüksek de 2931 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 2920 liradan işlem görüyor. 2931 lira küresel piyasalardaki rekor olarak öne çıktı.

Ons altın güne 2657 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2655 dolar, en yüksek de 2670 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 2660 dolardan işlem görüyor. Rekor seviyesi 2670 dolar oldu.

KAPALIÇARŞI'DA GRAM ALTIN 3000 LİRAYI AŞTI

Kapalıçarşı'da gram altın 2985 liradan alınırken 3028 liradan satılıyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Vatandaş 1 saat önce Şikayet Et
    Ufak tefek yatırım yapıldığını biliyorlar ve bu yatırımı milletin elinden çekmeye çalışmasınlar insanlar o küçücük te olsa çoluk çocuğu için yapılanı para babaları için toplamaya çalışmasınlar kimse onlar için çalışmıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    hedef, millet sadece dolar alsın abd ye muhtaç olsun.
    Cevapla
  • Dobraci izmir 1 saat önce Şikayet Et
    Asgari ücretli,emekli 2002 den önce 13 çeyrek alirken şimdi 3 çeyrek alamıyor gram 3 bin çeyrek 5 bin tl
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 2 saat önce Şikayet Et
    Saçmalamışsın mülayim;bu cahil yorumunu ahirette söylersin artık ! Yapan yapıyor zaten RABBİM CC tövbe nasip etsin,yapmayan bir şeylerin fiyatından sıkıntıya girer ama o dediğini YAPMAZ ALLAH'ın CC izniyle.
    Cevapla
  • Hakan Çetin 2 saat önce Şikayet Et
    Hâlâ evlenirken ekonomik durumu iyi olmayan gençlere altın baskısı yapan gelin ve ya gelin ailelerinden uzak durmak daha hayırlı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR