Altın fiyatlarında son durum! İşte güncel rakamlar...

Altın fiyatları 15 Ekim Salı yani haftanın ikinci iş gününe durağan seyirde başladı. Rekor seviyesine yakın olsa da durağa seyreden altın fiyatları karşısında yatırımcılar bekleme moduna geçti. İşte güncel altın fiyatları...

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 09:18 GÜNCELLEME 15.10.2024 09:50 EKONOMİ
Altın fiyatlarında son durum! İşte güncel rakamlar...
Altın fiyatlarında son durum! İşte güncel rakamlar...

Altın fiyatları 15 Ekim alış - satış tablosu...ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı sonrasında rekor kıran ve rekor denemeleri yapan altın bir süredir durgun ve satıcılı seyre yöneldi.

Bununla birlikte "Çeyrek ve gram altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?" sorusunun cevabı da araştırılıyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Merak edenler için güncel çeyrek ve gram altın fiyatları alış - satış fiyatlarını haberimizde derledik. İşte 15 Ekim altın fiyatları...

ALTIN YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Küresel piyasalardaki enflasyon ve faiz kaygısı altın fiyatlarına yansıyor. ABD'de açıklanan işsizlik ve enflasyon verisi sonrasında altın fiyatlarında sınırlı yükselişler yaşandı.

Faizin düşüşe başlamasıyla birlikte uzmanlar altın fiyatlarında yükseliş bekliyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Gram altın güne 2918 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2898 lira, en yüksek de 2923 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 2913 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

4.919,00
4.972,00

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR