Yerli ve milli üç ürünüye görücüye çıkıyor

SARSILMAZ, Türk savunma sanayiinde bir ilke daha imza atıyor SAHA EXPO’da yerli ve milli üç ürünüyle ilk kez görücüye çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 15:30 GÜNCELLEME 20.10.2024 15:30 EKONOMİ
Yerli ve milli üç ürünüye görücüye çıkıyor
Yerli ve milli üç ürünüye görücüye çıkıyor

SARSILMAZ, Türk savunma sanayiinde bir ilke daha imza atıyor.

Savunma sanayisinin lider markası SARSILMAZ, 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda mühendislik harikası ürünleriyle sahne alacak.

Tabancalar, piyade tüfekleri, makineli tüfekler, uzaktan komutalı silah kuleleri, silahlı robot ve silah sistemlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle SAHA EXPO’daki yerini alacak olan SARSILMAZ, savunma sanayinde Türk mühendislik ve üretim gücünün geldiği aşamayı da gözler önüne serecek.

Bu yıl SAHA EXPO’da üç yeni ürünüyle dikkat çekecek SARSILMAZ, yerli ve milli mühendislik harikası olan Türkiye'nin ilk insansız silahlı robotu, teknolojideki değişime paralel olarak yüzde 100 Türk mühendisler tarafından geliştirilen yeni özellikleriyle gelecek stratejisi olan otonom silah sistemlerine odaklanma hedefinin göstergesi olarak ziyaretçilerin karşısına çıkacak. SARSILMAZ’ın 150 yılı aşan mühendislik deneyimi ile modern tasarımlı yeni tabanca serisini de meraklılarının ilgisine sunacak.

SARSILMAZ, bir buçuk asra yaklaşan tarihi birikimiyle ürettiği ve bir orduyu donatacak nitelikteki geniş ürün yelpazesi ile SAHA EXPO’da önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgi odağı olacak.

KAYNAK : Haber7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR