TUSAŞ SAHA Expo’da ürünlerini sergileyecek

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Türkiye’nin havacılık ve uzay alanındaki lider konumunu pekiştirmek ve sektördeki yenilikçi vizyonunu sergilemek amacıyla SAHA EXPO 2024 fuarına güçlü bir katılım sağlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 16:21 GÜNCELLEME 21.10.2024 16:21 EKONOMİ
TUSAŞ SAHA Expo’da ürünlerini sergileyecek
TUSAŞ SAHA Expo’da ürünlerini sergileyecek

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek fuar için TUSAŞ, 1.208 m2’lik stant alanında T625 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri, HÜRJET Jet Eğitim Uçağı ve AKSUNGUR Yüksek Faydalı Yük Kapasiteli İHA’nın gerçek boyutlu maketlerini sergileyecek.

Ayrıca hava platformlarının tümünün 1/7 modellerinin yer alacağı stant alanında insansız hava araçları için “Yer Kontrol İstasyonu” ve KAAN Deneyim alanları ile teknolojiye ve yenilikçiliğe dair TUSAŞ vizyonu fuar ziyaretçilerine yaşatılacak.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu SAHA EXPO kapsamında birçok önemli görüşme gerçekleştireceklerini belirterek Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşımak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Demiroğlu, “TUSAŞ olarak, sadece projelerle değil, hayallerle de sınırları zorluyoruz. Yeni nesil havacılık platformlarımız dünya çapında rekabet edebilir nitelikte, ileri teknolojiye sahip ürünler. Sergilediğimiz her proje Türkiye’nin savunma ve havacılıkta ulaştığı noktayı taçlandıran birer başarı hikayesidir. Bu vesileyle SAHA EXPO 2024’ün ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR