Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, "TUSAŞ'ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz. Biz, milletimizin gücünü, desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 23:26 GÜNCELLEME 23.10.2024 23:30 EKONOMİ
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz

Görgün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"ASIL HEDEFİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

"Biriz ve birlikteyiz. TUSAŞ'ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz. Biz, milletimizin gücünü, desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Şeref yoksunu hain saldırının asla amacına ulaşamayacağını, gece gündüz ülkesinin güvenliği için çalışan vatan evlatlarını asla yıldıramayacağını aziz milletimiz muhakkak bilmelidir. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet; gazilerimize acil şifalar diliyorum."

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    TUSAŞ Zherhangibir Devlet kurumu değil. Ülkemizin can bebeği. Güvenlik zafiyeti Gün gibi ortadadır. Ne kadar sorumlu varsa GOREVLERINE SON VERILMELIDIR. EN BASTAN ILGILI BAKANLARINDAN BAŞLIYARAK.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Böyle önemli kurumlarda bu kadar güvenlik zaafı olması akıl alır gibi değil. Budurumda sorumluluk alıp istifa edeni gördükmü. Hayır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR