Saatlerce kuyruk beklediler, kimi istediğini aldı kimi alamadı
Mersin’de bir iş yerinin açılışa özel yapılan indirimler nedeniyle trafiği bile sıkıştıran kuyruğa neden oldu. Bazı vatandaşlar istediğini aldı, bazıları ise eli boş döndü.
ABONE OL
Mersin’in Mezitli ilçesi Davultepe 75. Yıl Mahallesi’nde yeni açılan bir züccaciye mağazası, açılışa özel indirim yapacağını duyurdu. Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.
Zaman zaman kalabalık içinde ufak çaplı gerginlikler yaşansa da vatandaşlar çoğu zaman sıralarını koruyarak beklemeye devam etti. Saatlerce sıra bekleyenlerin yanı sıra, kalabalığın yoğunluğu nedeniyle sıranın kendisine ulaşmayacağını düşünen bazı vatandaşlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Trafiği de etkileyen kalabalıktakilerden bazıları istediklerini aldı, bazıları da eli boş döndü. Vatandaşlardan Ahmet Gül, yaklaşık bir saattir sıra beklediğini ifade ederek, "İstediğimi alabildim, ellerim dolu dolu gidiyorum. Kamp sandalyesi aldım, bardak aldım. Eve ne lazımsa hepsini aldım" diye konuştu.

"Az sayıda getirilmiş. O da bitmiş"
Vatandaşlardan Sinan Kılıç ise sabah erken saatlerde sıraya girdiğini ancak içeri girdiğinde almak istediği ürünün tükendiğini belirtti. Kılıç "İçeri de girdim. Ofisimize bir sehpa alayım dedim ama ne yazık ki belirli bir sınır varmış, az sayıda getirilmiş. O da bitmiş. Şimdi içeri girecek vatandaşlara da kalmayacak belli. Ben de çıktım. Alacağım sadece bir sehpaydı, çay içmek için. Ama anlamadığım şu, kalmayan bir malzemenin sırası neden hâlâ bekleniyor? Buna üzüldüm vatandaş olarak. Çıkmak zorunda kaldım" dedi.


-
Manavgat 1 ay önce Şikayet EtSanki ambargo var yokluk var ya dakirlik ya acgozluluk kuyrugu buBeğen Toplam 3 beğeni
-
Napolyon ne demiş 1 ay önce Şikayet EtSize bir sır vereyim mi ? Parası olanda bekliyor, parası az olanda. Parası olmayanın zaten kuyrukta ne işi var. Bir malın fiyatı 100 den 50 e düşerse eğer ihtiyacın varsa gider alırsın. Bunun fakirlikle alakası yok. Sonuçta bir şeyi ederinden ucuza almak istiyorsan, çaba sarfedeceksin, gidip kuyruğa gireceksin. Armut piş, ağzıma düş olmuyor mağlesef.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Bera 1 ay önce Şikayet EtMilletin gözü ac ac...Emiştem ofisini 10bin dolara dosetmisti sadece 8 yil kullandi hastalandı kapattı cok kaliteli eşyalar yeni gibiydi bedava verdi de kimse tenezzül edip almadı 3 ay bekledi belediyeye para verip atiga yollandi.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Manavgat li 1 ay önce Şikayet EtAllah yardımcımız olsunBeğen Toplam 2 beğeni
-
Mefküre 1 ay önce Şikayet EtDemek gidip orada bir dükkân açmak lâzım.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Akif 1 ay önce Şikayet EtYani balık çok diyor sunBeğen