Emeklilere yıl sonu müjdesi! Promosyon yarışı kızıştı, rakamlar 30 bin TL'ye dayandı

Yılın son ayına girilmesiyle birlikte bankalar, emekli müşterileri kendi bünyelerine çekebilmek için promosyon yarışını hızlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2025 23:39 GÜNCELLEME 09.12.2025 23:39 EKONOMİ
Emeklilere yıl sonu müjdesi! Promosyon yarışı kızıştı, rakamlar 30 bin TL'ye dayandı
Emeklilere yıl sonu müjdesi! Promosyon yarışı kızıştı, rakamlar 30 bin TL'ye dayandı

Bankalar, yeni emekli müşterileri çekmek için nakit promosyondan ek kampanyalara kadar geniş kapsamlı rekabete girdi. Konuşulan rakamlar 12 bin ile 30 bin arasında değişiyor.

Yılın son ayına girilmesiyle birlikte emekli banka promosyonlarında rekabet adeta zirve yaptı. Bankalar milyonlarca emekliyi kendi bünyelerine çekebilmek için nakit ödemelerden ek kampanyalara kadar geniş bir yelpazede avantajlar sunuyor.

Promosyon tutarları kurumdan kuruma değişirken, piyasadaki teklifler 12.000 TL ile 30.000 TL arasında seyrediyor. Bazı bankalar yalnızca nakit promosyon verirken, bazıları ek alışveriş ödemeleri, kart avantajları veya faiz indirimleri ile toplam kazancı daha da yükseltebiliyor.

ÖZEL BANKALARIN BİR KISMI 30 BİN TL'YE VARAN KAZANIMLAR VADEDİYOR

Sektördeki rekabette, bazı bankalar 12.000 TL civarında standart promosyon paketleri sunarken, özel bankaların bir kısmı 20.000 TL’nin üzerine, hatta 30.000 TL’ye varan toplam kazanımlar vadeden kampanyalarla dikkat çekiyor.

Bunun içinde yalnızca nakit promosyon değil, 9 aya yayılan ek kazanımlar, kredi kartı harcamalarına bağlı geri ödemeler ve dijital bankacılık kullanım ödülleri de yer alıyor.

KADEMELİ TEKLİF

Emekliler, promosyon alabilmek için genellikle 3 yıl boyunca maaş alma taahhüdü veriyor. Bazı bankalar maaş aralığına göre kademeli promosyon sunarken, bazıları ek koşulsuz nakit ödüllerle toplam promosyon miktarını artırıyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki SGK emeklileri, şube, mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabiliyor.

Tekliflerin çeşitlenmesi promosyon rekabetini daha da hızlandırmış durumda. Bankalar yıl bitmeden yeni müşterileri kazanmak için yarışırken, maaşları eridiği için geçim savaşı veren emekliler için bu dönem en yüksek teklifleri karşılaştırmak için bir fırsat sunuyor.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    hikaye resmi bankalar hiç artma yok güncelleme yok 2 yıldan beri aynı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR