100 temel gıda ve temizlik ürünü, geçen yılki fiyatıyla satılacak!

ŞOK Marketler, ramazan ayına sayılı günler kala müşterilerinin bütçesine destek olmak amacıyla şubat ayı boyunca 100 temel gıda ve temizlik ürününü geçen senenin fiyatlarıyla müşterileriyle buluşturuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2026 16:08 GÜNCELLEME 14.02.2026 17:31 EKONOMİ
100 temel gıda ve temizlik ürünü, geçen yılki fiyatıyla satılacak!
100 temel gıda ve temizlik ürünü, geçen yılki fiyatıyla satılacak!

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ŞOK Marketler, müşterilerinin özellikle ramazan ayı öncesinde artan temel ihtiyaç harcamalarını hafifletmeyi hedefliyor.

ŞOK Marketler, yıl boyunca sürdürdüğü uygun fiyat politikası doğrultusunda müşterilerinin temel ihtiyaç ürünlerine erişimini kolaylaştıran kampanyalarına devam ediyor. Şubat ayı süresince 100 temel gıda ve temizlik ürününü geçen senenin Şubat fiyatlarıyla raflara taşıdı.

Kampanya kapsamında, bakliyat, zeytin, peynir, baharat ve kuru yemiş gibi gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik ve hijyen ürünleri yer alıyor. Kampanyaya dahil olan ürünler şirketin internet adresinden incelenebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, yılın her döneminde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle müşterilerinin bütçesine destek olmayı önceliklediklerini belirtti.

Geçen yılın mart ve kasım aylarında iki kez düzenledikleri "Geçen Senenin Fiyatları" kampanyasını bu yıl şubat ayında yeniden hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını aktaran Demirel, "Şubat ayı boyunca 100 temel ürünü, geçen senenin Şubat fiyatlarıyla müşterilerimize sunarak ramazan bereketini hanelere taşımayı ve temel ihtiyaç harcamalarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Yılın her döneminde olduğu gibi, bu özel dönemde de ülkemizin ve hanelerin ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

1998 yılında İstanbul'da doğdu. Maltepe Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Gazetecilik kariyerine üniversite yıllarında okurken başladı. 4 yıldır aktif olarak Gazetecilik kariyerini sürdürüyor. Meslek hayatına Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com'da 'Editör' olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR