Emeklilere eylül öncesi müjdeli haber: Hesaplara 25 bin TL yatacak!

Sonbahar öncesi emekli maaş promosyonlarında hareketlilik başladı. İş Bankası, SGK emeklilerine özel hazırladığı yeni kampanya kapsamında nakit destek ve ek finansal ürünlerle ödeme sınırını 25 bin TL'ye yükseltti.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 18.08.2026 12:58 GÜNCELLEME 19.08.2026 09:26 EKONOMİ
Emeklilere eylül öncesi müjdeli haber: Hesaplara 25 bin TL yatacak!
Emeklilere eylül öncesi müjdeli haber: Hesaplara 25 bin TL yatacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesindeki SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerini kapsayan banka promosyonlarında sonbahar öncesi hareketlilik başladı.

Kamu ve özel bankaların rekabeti sürerken, İş Bankası emekli maaşını taşıyan müşterilerine yönelik yeni finansal destek paketini duyurdu.

NAKİT DESTEK VE EK AVANTAJLAR BİR ARADA

Bankadan yapılan resmi açıklamaya göre, emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlara veya ilk maaş ödemesi için bu bankayı seçenlere 15 bin TL'ye varan doğrudan nakit promosyon ödeniyor.

Bu nakit desteğe ek olarak sunulan tamamlayıcı finansal ürünler ve kart avantajlarıyla birlikte toplam fayda 25 bin TL seviyesine ulaşıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE SÜREÇ DETAYLARI

Emeklilerin bu avantajlardan yararlanabilmesi için maaşlarını 3 yıl süreyle İş Bankası'ndan almayı taahhüt etmeleri gerekiyor. 

Başvurular banka şubelerinin yanı sıra internet bankacılığı ve mobil uygulama üzerinden de saniyeler içinde tamamlanabiliyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Mahmut 17 saat önce Şikayet Et
    emekli de bunu bekliyor du bravo
    Cevapla
  • hhüseyin 19 saat önce Şikayet Et
    20.000 tl üzeri 25 bin diyor işbank. Bunda yaş sınırı var mı? Her vatandaşa aynı mı?
    Cevapla
  • emeklı 21 saat önce Şikayet Et
    promosyon haram degılmi
    Cevapla
  • Garip 6 gün önce Şikayet Et
    Tarım kredi marketleri açanlardan ALLAH Razı olsun ürünleri kaliteli. Biraz indirim olsa vatandaş daha çok alışverişe gidecek
    Cevapla
  • FİKRİ 6 gün önce Şikayet Et
    Faaiz parası dinen haramdır.....çok istiyorsanız şartsız şurtsız hesaplara yatırın.........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle