Binlerce yatırımcı bekliyordu: Emlak Katılım duyurdu!
Emlak Katılım'dan yapılan KAP açıklamasında "Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım Bankası'nın devralınması için gerekli başvurular yapıldı, sürecin kısa sürede tamamlanması bekleniyor" denildi.
Emlak Katılım, Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş., Birevim Tasarruf Finansman A.Ş. ve İktisat Katılım Bankası A.Ş.’nin pay devir işlemleri için resmi başvuruların yapıldığını duyurdu.
Bankadan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, 17 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen Özel Durum Açıklaması'nın ardından banka ve taraflar arasında yürütülen görüşmeler sonucunda ilerleme kaydedildiği belirtildi.
Bu kapsamda, pay devir işlemleri için T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) nezdinde, ilgili mevzuat uyarınca gerekli resmi izin ve onaylara ilişkin başvuruların yapıldığı bildirildi.
Emlak Katılım, ilgili düzenleyici ve denetleyici kurumlardan gerekli izin ve onayların alınmasının ardından pay devir işlemlerinin mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini duyurdu.

EMLAK KATILIM'DAN KAP AÇIKLAMASI
Emlak Katılım'dan yapılan KAP açıklamasında "Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım Bankası'nın devralınması için gerekli başvurular yapıldı, sürecin kısa sürede tamamlanması bekleniyor" denildi.
Emlak Katılım tarafından Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım Bankası hakkında KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:
“Bankamız tarafından daha önce 17.09.2026 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasını takiben;
Bankamız ve taraflar arasında yürütülen görüşmeler neticesinde ilerleme kaydedilmiş olup Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş, Birevim Tasarruf Finansman A.Ş. ve İktisat Katılım Bankası A.Ş.'nin pay devir işlemleri kapsamında T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Sermaye Piyasası Kurulu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu nezdinde ilgili mevzuat uyarınca gerekli resmi izin ve onaya ilişkin başvurular yapılmıştır.
İlgili düzenleyici ve denetleyici kurumlardan gerekli izin ve onayların alınmasını takiben pay devir işlemlerinin mümkün olan en kısa sürede tamamlanması hedeflenmektedir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”
-
Hüso 17 dakika önce Şikayet EtBorsada defter değeri 17 lira olup 4 liradan işlem gören şirketler var Kayyum atansın Devlet Millet zarara uğratılıyorBeğen
-
H.B 18 dakika önce Şikayet Et65 yaşındayım. Gördüğüm o ki Kemalizm ilkelerinin anayasal temel olduğu bu yönetim modelinde idare edildiği sürece bu ülke iflah olmaz. Ki milletin ekseri azamı Kemalizmin eseri olan Kemalizm ilkeleri ile idare edilen devletin ebedi varlığına ayakta kalması için Allaha dua ederler. Allah’ın kanunlarını kaldıran Kemalist devlete dua edilir. Yaş kuru herkes belasını zararını görecek.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 23 dakika önce Şikayet Etbir evim dalevereci hep dengesiz adamları çalıştırmaları da cabasıBeğen
-
Misafir 27 dakika önce Şikayet EtMaalesef ders alınmıyor, alınsaydı tarih tekerrür etmezdi. İnsanın olduğu her yerde bu ve benzer olaylar var. Borsa hiç bir zaman kafama yatmadı. Hiç bir zaman da hisse falan almadım almam da. Arkadaşlar fon, kriptolara para yatırmayın. ev alın arsa alın, hiç aklınız ermiyorsa altın alın.Beğen Toplam 5 beğeni
-
ismail 28 dakika önce Şikayet Etkaç sene evvel bu katılımlar sorun olacak diye ahmet hakan a yazı yazmış ve tanıdığın üst düzeydekilere söylede bu çoğalmayı denetim altına alsınlar yoksa çok kişinin parası batacak diye bugün gelinen nokta ikisi battıBeğen Toplam 2 beğeni