Elazığ'da korkutan görüntü: Şehir merkezinde kurt görüldü!

Elazığ Merkez'de yaşanan korku dolu olayda, yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalarak şehir merkezine inen kurt sokak sokak gezerek yiyecek aradı. Vatandaşlarla göz göze gelen kurt panik yarattı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2023 10:36 GÜNCELLEME 03.02.2023 12:15 ÜLKE'DE BUGÜN
Elazığ'da korkutan görüntü: Şehir merkezinde kurt görüldü!
Elazığ'da korkutan görüntü: Şehir merkezinde kurt görüldü!

Korkutan olay Elazığ'ın şehir merkezinde yaşandı. Yoğun kar yağışının etkili olduğu kentte vatandaşlar tarafından sokak ortasında gezen bir kurt görüntülendi. Aç kurt bir süre etrafta dolaştı.

ŞEHİR MERKEZİNDE GÖRÜLEN KURT PANİK YARATTI

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları insanlar kadar doğal yaşamı da olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan bir kurt, gece saatlerinde Yıldız Bağları Mahallesi'ne indi. Mahallede sokak sokak gezen kurt, burada bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

SABAH SAATLERİNDE BİR TİLKİ DE GÖRÜNTÜLENDİ

Bir süre etrafta dolaşan kurt, daha sonra gözden kayboldu. Aynı şekilde sabaha karşı bir tilkinin de Sanayi Mahallesi’nde çöp konteynerinde yiyecek aradığı görüldü.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Gakko23 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar şehre inmedi, biz onların yaşam alanlarına girdik.
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün yanimizdan gecti kurt deyildi
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi hayvanlara yer kalmadı her taraf bina oldu hayvanlar aç kaldı tabiki şehre indiler mecburen bide kurttan zarar gelmez
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    dağda kırda bayırda şehirde köpek beslemeye devam. köpek popülasyonu artarsa kurt da artar. yakında kurt saldırıları duyarsanız şaşırmayın.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar itin başıboş gezdiği memlekette bir tane de kurt gezmiş çok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR