Kadın polise "komutanım" diyerek asker selamı durdu

Elazığ'da motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetim sırasında bir vatandaş kadın polise "komutanım" diyerek asker selamı ile tekmil verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 12:26 GÜNCELLEME 05.10.2024 13:54 ÜLKE'DE BUGÜN
Kadın polise "komutanım" diyerek asker selamı durdu
Kadın polise "komutanım" diyerek asker selamı durdu

Elazığ'da gerçekleştirilen motosiklet denetiminde ilginç ve duygusal bir an yaşandı. Denetim sırasında bir vatandaş, kadın trafik polisine selam vermek için "Komutanım" diyerek asker selamı duruşuna geçti, tekmil verdi.

Bu beklenmedik an, hem denetim ekibini hem de çevredeki vatandaşları güldürdü. Kadın polis de bu jest karşısında esas duruşa geçerek selam verdi.

Bu samimi an, denetimlerin yalnızca trafik güvenliği değil, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve hoşgörüyü pekiştirdiğinin bir göstergesi oldu.

Ekipler, daha sonra denetimlerini sürdürdü.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Sadık yılmaz 5 saat önce Şikayet Et
    O polisin duyduğu saygıyı sevgiyi bende polisimize duyuyorum
    Cevapla
  • Mehmet 5 saat önce Şikayet Et
    Türkiye ye vatandaşları askerini polisini çok sever ve onlara karşı her zaman saygılıdır
    Cevapla
  • GAVZALI 3 saat önce Şikayet Et
    eyvallah kardeşim allah razı olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR