Bakan Kurum'dan riskli bina uyarısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kalıcı bir çözüm için geçici bir vedaya 'evet' deyin. Geride kalanlar için çok geç olmadan binanızın risk tespitini mutlaka yaptırın." tavsiyesinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2020 14:53 GÜNCELLEME 10.06.2020 14:59 EMLAK
Bakan Kurum'dan riskli bina uyarısı
Bakan Kurum'dan riskli bina uyarısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hazırladığı kentsel dönüşümün ve risk tespitinin önemini anlatan bir video paylaştı. 

 

 

"#TürkiyeninHerYerindeKentselDönüşüm" etiketiyle paylaştığı twitte Kurum, "Kalıcı bir çözüm için geçici bir vedaya 'evet' deyin. Geride kalanlar için çok geç olmadan binanızın risk tespitini mutlaka yaptırın." tavsiyesinde bulundu.

Bakan Kurum'un paylaştığı videoda, evi kentsel dönüşüme giren bir çocukla babası kentsel dönüşüme başvurmayan bir çocuğun duygusal diyaloğu yer aldı.

 

 

YORUMLAR 2
  • yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ya ya şa şa şa bakan kurum çok yaşa
    Cevapla
  • Molla Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Samimi olun, bir sürü bina yıkıldıktan sonra yaptırılamıyor. Bu insanların sorununu kökten çözün. İnsanlar kendi başlarına da aynı şeyin geleceğine korktukları için başvurmuyorlar. Bir de bizim gibi 40 senelik tapulu binaların bulunduğu yeri, yeşil alan ilan ediyorsun. Zaten yapma imkanın kalmıyor. Yeşil alan ilan ettin, o zaman oradaki evlerin değerini ver , insanlar başkayerden ev alsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR