Tozkoparan'da 1'inci etapta teslimler başladı

İstanbul Güngören Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Tozkoparan Mahallesi’nin ilk etabında 7 blokta 141 konut ve 3 ticari ünite hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2021 21:58 GÜNCELLEME 15.12.2021 21:58 EMLAK
Tozkoparan'da 1'inci etapta teslimler başladı
Tozkoparan'da 1'inci etapta teslimler başladı

İstanbul Güngören Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Tozkoparan Mahallesi’nin ilk etabında 7 blokta 141 konut ve 3 ticari ünite hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde düzenlenen, ek olarak apartman görevlisi dairesi de yer alan yeni konutlara taşınan ev sahipleri, sosyal donatı alanlarından oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. Özellikle çocuk sahibi aileler, site ortamında daha güvenli bir yaşam alanı oluşmasından duydukları mutluluğu ifade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Murat Kurum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşın gözündeki güvenilirliğimizi özel geliştiricilerle paylaşmaya hazırız. Arsası, projesi, kat karşılığı sözleşmesi ve benzeri olan girişimcilerle birlikte kendi sistemimiz çerçevesinde geliştirme, satış ve bunun gibi her türlü faaliyeti gösterebiliriz.” diye konuştu. Bakan Kurum, “Bizim için mühim olan güçlü ve büyüyen Türkiye’nin üretimine ve istihdamına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamaya devam etmektir.” vurgusunu yaptı.

Bakan Kurum, yeni konutlarına taşınan vatandaşlara cep telefonundan ulaşmış, ev sahiplerine, “İnşallah İstanbul’a geldiğimde sizleri bizzat ziyaret etmek istiyorum.” demişti. Diğer taraftan ilk etabı 11 ayda tamamlanan 4 etaplı projenin 2’nci etabı için yakında temel atılacak. Projenin 1'inci etabı 141 konut 3 ticari ünite, 2’nci etabı 270 konut 10 ticari üniteden oluşuyor. Çalışmada diğer etaplar proje aşamasında bulunurken toplamda bin 461 bağımsız bölüm planlanıyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Yasemin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kisim halkla anlasip bir kisim halkla anlaşmadan olmamali tozkoparan da sozleme sozu verilen halka sozlesme verilmedi ...
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Bunyamir Demir 2 etap ne zaman başlayacak, kuraya hangi binalar dahil edilecek acaba
    Cevapla
  • Reyhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Güngören in tamamının dönüşmesi lazım, bizler de bekliyoruz
    Cevapla
  • Ayten 2 yıl önce Şikayet Et
    Darisi tüm Tozkoparan lıların başına diyelim
    Cevapla
  • Zeynep Nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet Tozkoparan hakettiği kaliteye dönüşüyor, emek verenlerden hizmet edenlerden Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR