3 gün 3 gece uyuyan kadın polisi alarma geçirdi

Erzurum'da 49 yaşındaki Sevim K.'dan haber alınamayınca yalnız yaşadığı daireye çilingirle girildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 10:07 GÜNCELLEME 27.01.2023 10:20 ÜLKE'DE BUGÜN
3 gün 3 gece uyuyan kadın polisi alarma geçirdi
3 gün 3 gece uyuyan kadın polisi alarma geçirdi

Koltukta uyurken bulunup, polisler tarafından uyandırılan, aldığı ilaçlar nedeniyle 3 gündür uyuduğu anlaşılan 'Bipolar' hastası Sevim K., şaşkınlık yaşadı.

Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'ndeki bir sitenin 9’uncu katındaki dairede yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Sevim K.'yi telefonla arayan yakınları kendisine ulaşamadı. Yakınlarının ricasıyla Sevim K.'nin evine giden komşuları da kapıyı defalarca vurup zili çaldı ama açan olmadı. Sevim K.’den 3 gündür haber alamayan yakınları, 25 Ocak günü polisi arayıp, hayatından endişe ettiklerini söyledi. İhbar üzerine saat 23.00 sıralarında adrese giden polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle kapıyı açması için çilingir çağırdı. Çilingir, içeriden de kilitli olan ve anahtarı üzerinde bulunan kapıyı uzun uğraşlar sonucu açtı. Eve giren polisler Sevim K.'yi koltukta uzanmış halde buldu. Uyuduğu anlaşılan kadını, polisler seslenerek güçlükle uyandırdı. Bir anda karşısında polisleri görünce şaşkınlık yaşayan Sevim K., neler olduğunu sordu. Bunun üzerine polisler, kendisine yaşananları anlattı.

Sevim K.'nin günlük aktivitelerini yerine getirme becerisini etkileyen 'Bipolar' hastası olduğu öğrenildi ve aldığı ilaçlar nedeniyle 3 gündür uyuduğu anlaşıldı. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Sevim K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Efe denen kisi ,allah size akil fikir versin,Allah in verdiği hastalikla alay etmeyiniz,birazcik vicdan
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    kadının durumu kendi içinde ,apartman sakinleri içinde tehlikeli.Allah korusun ateşte yemek neyin yaparken,ütü neyin kullanırken uykuya dalarsa kendinide,apartmanıda yakar. yalnız kalmamalı.
    Cevapla
  • Haciercan 1 yıl önce Şikayet Et
    üç gün aç mı kalınır
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Uyku halinde sindirim, mide vs çok yavaş çalışır kardeşim. Aldığı ilaçların da etkisi vardır muhtemelen. Allah şifa versin.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    On üç gün de kalınır. Açlık orucu yapılır.
    Cevapla
  • tugrul1 1 yıl önce Şikayet Et
    3 gün uyumasına niye şaşırıyoruz ki onu anlamadım. 1 tane hap atar yatar tesiri geçer geçmez 1 tane daha atar yine atar. hep uykuda kalır böylece.
    Cevapla
  • nhy 1 yıl önce Şikayet Et
    günlük hayatını normal devam ettirmesi için verilen ilaç 3 gün uyutmuşsa ilaç pek işe yarıyor sayılmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR