Eskişehirspor, kulübeyi kullandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da teknik direktörler sezonun ilk yarısında oynanan 17 maçta 50 kez oyuncu değiştirdi. 

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2016 14:14 GÜNCELLEME 05.01.2016 14:14 SPOR
Eskişehirspor, kulübeyi kullandı
Eskişehirspor, kulübeyi kullandı

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ilk yarısının bitiminde topladığı 10 puanla sıralamanın sonunda yer alan siyah-kırmızılı takım, 50. kuruluş yıl dönümünde zor günler geçiriyor. 

Siyah-kırmızılı ekipte, kötü gidişatla birlikte 17 maçlık ilk periyotta  Michael Skibbe, İsmail Kartal ve Samet Aybaba teknik direktör olarak takımın başında görev yaptı. 

Eskişehir temsilcisinde 3 teknik adam, maç sırasında skoru takımlarının lehine çevirmek için 50 kez yedek kulübesini kullandı. Eskişehirspor'da Kaan Kanak 12, Sebastian Pinto 11, Matias Defederico 10, Emre Güral 9 ve Onur Bayramoğlu 8 kez karşılaşma sırasındaki rotasyonda kullanıldı.

Siyah-kırmızılıların gol ayaklarından Sebastian Pinto, 8 kez oyuna sonradan dahil olurken, bu konuda takımında birinci sırada yer alıyor. Takımın en golcü ismi Emre Güral da maça 7 kez yedek kulübesinden girdi. Kaan Kanak ise ilk 11'de başladığı maçta 7 kez kulübeye çekildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR