Nihat Hatipoğlu'nu çok kızdıran ücret!

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu televizyon programı için 600 bin alacağı yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 25.06.2014 17:16 GÜNCELLEME 25.06.2014 17:20 ETKİNLİKLER
Nihat Hatipoğlu'nu çok kızdıran ücret!
Nihat Hatipoğlu'nu çok kızdıran ücret!


Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayında televizyon programı için 600 bin alacağı yönündeki haberlere tepki göstererek, bu ücretin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Nihat Hatipoğlu'nun, Ramazan ayında 1 ay sürecek televizyon programı için 600 bin lira alacağı iddia edilmişti.

Hatipoğlu, bu iddiaya tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hatipoğlu'nun Avukatı Meltem Banko, "Müvekkilim Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hakkında bazı medya organlarında yer alan Ramazan ayında yapacağı 60 program karşılığında alacağı iddia edilen ücretlere dair haberler asılsız, çirkin, yıpratmaya yönelik ve gerçek dışıdır. Ülkemizde her gün yüzlerce önemli olay meydana gelirken müvekkilim sayın Hatipoğlu’nun alacağı ücretin bu derece konuşulması bizi ziyadesiyle rahatsız etmiştir. Kaldı ki ücret konusu ile alakalı olarak kamuoyunda gündeme gelen tüm rakamlar gerçek dışıdır."

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Mustafa Çelik 12 yıl önce Şikayet Et
    zekat kime verilir. "fi sebilillah" olan kimseye. bakıyorum hocaya zekat bile düşer. kaldı ki yaptığı iş için ücret alması da kabul edilebilir. Lakin 600 bin dendi diye feryat edip kaç para aldığını söyleyemeyecek kadar cesaretin yoksa hiç sesini çıkarma daha iyi .
    Cevapla
  • bishop_64 12 yıl önce Şikayet Et
    Neden garip geldi ki?. Allah peygamber deyip oy toplayan siyasetçiye yasak eleştiri yokta para için Tvlerde sohbet eden bir adama niye kızıyorsunuz... Müftüler vaizler imamlar hangisi bedava çalışıyor ?? sorarım size... En azından helalinden kazanıyor çalmıyor çırpmıyor insanların dini duygularını oynayarak onları ütmüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle