Abdurrahman Önül konserine yoğun ilgi

Antalya’nın Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen 1. Ramazan etkinlikleri Abdurrahman Önül tarafından verilen İlahi Konseri ile başladı. Konsere ilgi yoğun oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2011 12:17 GÜNCELLEME 10.08.2011 12:17 ETKİNLİKLER
Abdurrahman Önül konserine yoğun ilgi
Abdurrahman Önül konserine yoğun ilgi

Korkuteli Belediyesi, geçtiğimiz yılların aksine bu yıl Ramazan ayında 1. Ramazan Etkinlikleri adı altında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Belediye tarafından yapılan bu etkinliklerin ilki Osmanlı Çeşmesi önünde Abdurrahman Önül tarafından verilen ilahi konseri ile başladı. İlahi sanatçısı Abdurrahman Önül'ün bir birinden duygulu ilahi parçalarını seslendirdiği geceye ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Korkuteli Belediye Başkan Vekili Ali Kocabörek, ilçe halkının mübarek Ramazan ayını en iyi şekilde ve en içten duygularla idrak etmeleri için bu tür bir etkinlik organizasyonu’nu hayata geçirdiklerini belirterek, “Etkinliğimizin ilk gününde vatandaşlarımızın göstermiş oldukları yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Ramazan ayında bu tür İlahi Konserlerimiz devam edecek. Ramazan ayı sonrasında ise yine çeşitli etkinliklerle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR