Türkiye - Portekiz maçı için dev ekran kuruluyor

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarın Portekiz'le oynayacağı maçı için Çilimli Belediyesi Millet Bahçesi’ne dev ekran kuracak.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 14:12 GÜNCELLEME 21.06.2024 14:12 EURO 2024
Türkiye - Portekiz maçı için dev ekran kuruluyor
Türkiye - Portekiz maçı için dev ekran kuruluyor

 A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına galibiyetle başladı.

Montella yönetiminde iyi başlangıç yapan Ay-Yıldızlılar, Portekiz karşılaşmasına odaklandı. 22 Haziran Cumartesi günü 19.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen verilecek. Çilimli Belediyesi de önemli maçta tek yürek olması için Millet Bahçesi’ne dev ekran kuracak.

Vatandaşların sandalyelerini alarak millet bahçesine gelmeleri daveti yapıldı. Türkiye, Portekiz’i yenmesi durumunda önemli başarıya imza atacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kul insan 4 ay önce Şikayet Et
    Milli takıma başarılar. Bu yola girildi başarı şart.Hayatın ve ölümün değeri Allah'a cc ve Allah'a cc kulluk, ibadetler ile olur. Ahir zamanda para ticaret imanı korumaya fayda sağlar fakat ahlak ve helal temiz dairesinde. Dünya konjonktüru gereği bir akım var. Bu akımı milli manevi yerli değerlerin lehine çevirmektir. Futbol severler sevgiyi öğrenirse, Allah cc aşkını mutlaka bulur.
    Cevapla
  • Yatırım 4 ay önce Şikayet Et
    İsraf ve boş iş..
    Cevapla
  • Hüdai yolu 4 ay önce Şikayet Et
    İlk kez böyle bi yorum gördüm ALLAH RAZI OLSUN
    Cevapla
  • Bir vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Çok rahat kaybederiz. O herifleri oldum olası sevmiyorum.
    Cevapla
  • Angara 4 ay önce Şikayet Et
    Onlarda bayılıyodu sana
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR