A Milli Takım'da sakatlık şoku! Portekiz maçında yok

EURO 2024 F Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takım'da Mert Günok şoku yaşanıyor. Deneyimli eldivenin zorlu maçta forma giymesi beklenmiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2024 16:40 GÜNCELLEME 22.06.2024 16:56 EURO 2024
A Milli Takım'da sakatlık şoku! Portekiz maçında yok
A Milli Takım'da sakatlık şoku! Portekiz maçında yok

EURO 2024'te F Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam TSİ ile 19.00'da Portekiz ile karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda beklenmedik bir sakatlık yaşandı.

Ay yıldızlı takımın Garcistan'ı 3-1 mağlup ettiği grubun ilk maçında yaptığı kritik kurtarışlarla alınan galibiyette büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci Mert Günok'ün, Portekiz maçı öncesi hissettiği ağrılar nedeniyle kritik maçta kaleyi koruyamayacağı öğrenildi.

Sports Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre; Mert Günok sabah yapılan son kontroller sonrası sakatlığı sebebiyle Portekiz maçında forma giyemeyecek ve kadroda olmayacak.

Haberde Mert'in zorlu maçta sahada olmak için elinden geleni yaptığı ancak Çekya maçı da düşünüldüğünden teknik heyet ve sağlık heyeti tarafından bu maçta riske edilmek istemediği bildirildi.

MERT'İN YERİNE ALTAY BEKLENİYOR

Milli Takım'da Mert Günok'un yerine Portekiz karşılaşmasında kaleyi Altay Bayındır'ın koruması bekleniyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Abbas 4 ay önce Şikayet Et
    Top oynamayı unutmuş kaleci 10 teknik adamın patlayacak bomba diye oynatilmayan Samet . Ayrıca Inter de ............oynayan hakan nerede milli takımda oynayan hakan..bu saatden sonra bunlara formayı verenin ..............
    Cevapla
  • Mikail 4 ay önce Şikayet Et
    Alt ayın en büyük şanssızlığı sametle oynamak maalesef
    Cevapla
  • emekli 4 ay önce Şikayet Et
    Al sana altay
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Yaktı bile, Sametle birlikte
    Cevapla
  • kenan 4 ay önce Şikayet Et
    Sopa yutmuş gibi bir kaleci. Ne estetik var atletizm. Ama üstüne gelenleri kurtarıyor hakkını yememek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR