Eski dosttan Avusturya'ya Türkiye uyarısı!

Süper Lig’de Başakşehir ve Göztepe formaları giymiş olan Avusturyalı futbolcu Peter Zulj, yarın oynanacak Avusturya-Türkiye maçını yorumladı ve Milli Takım için övgü dolu ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 10:47 GÜNCELLEME 01.07.2024 10:49 EURO 2024
Eski dosttan Avusturya'ya Türkiye uyarısı!
Eski dosttan Avusturya'ya Türkiye uyarısı!

Bir dönem Süper Lig’de Başakşehir ve Göztepe’de de top koşturan Avusturya Milli Takımı’nın eski futbolcusu Peter Zulj, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarın oynanacak Avusturya - Türkiye maçını değerlendirdi.

“Türkiye takım olarak iyi futbol oynuyor”

Her iki takımın da grup maçlarını değerlendirerek sözlerine başlayan Zulj, “Türkiye’nin grup maçlarını izledim. Performansları gerçekten iyiydi ve takım olarak iyi futbol oynuyorlar. Avusturya da grupta en zayıf takımdı ama turnuvada da görebileceğiniz gibi ‘küçük’ ülkeler de iyi oyunculara sahip ve büyük şeyler başarıyorlar” ifadelerini kullandı.

Peter Zulj, yarın ise bol pozisyonlu, her şeye açık bir maç beklediğini ve ilk golü atan takımın maçı kazanacağı düşüncesinde olduğunu aktardı.



“Arda Güler, İsmail Yüksek ve Barış Alper Yılmaz tehlikeli olabilirler”


Kariyerine Çin Süper Ligi takımlarından Changchun Yatai’de devam eden Zulj, kırmızı-beyazlı ekipte birçok yetenekli futbolcu bulunduğunu dile getirirken, takım oyununun da önemine vurgu yaptı. 31 yaşındaki futbolcu, “Bir takım gibi oynadıklarında gerçekten tehlikeli oluyorlar ve elbette dünya standartlarında birçok yetenekli oyuncu var. Arda Güler, İsmail Yüksek, Barış Alper Yılmaz gerçekten tehlikeli olabilirler çünkü çok yetenekliler” cümlelerine yer verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • çağrıbey 1 gün önce Şikayet Et
    avusturya yı yenecek güçteyiz yeter ki çok iyi motive olalım
    Cevapla
  • Yunus Süleymanov 1 gün önce Şikayet Et
    Zeki Çelik oynarsa turkuye kayb eder,Zeki oynamasa turkuye qalib gelir, insha'Allah
    Cevapla
  • Das 2 gün önce Şikayet Et
    Avusturya 6 gol atmış milli takimi ciddiye almiyor
    Cevapla
  • Gsli 2 gün önce Şikayet Et
    İsmail yüksek i tek geçerim.çok iyi oyuncu.savunmanın defolarını kapatıyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR