Beşiktaş'ın stadında dev organizasyon!

EURO 2024'te çeyrek finale yükselen Türkiye, cumartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen karşılaşma Tüpraş Stadyumu'nda yayınlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 18:49 GÜNCELLEME 04.07.2024 21:00 EURO 2024
Beşiktaş'ın stadında dev organizasyon!
Beşiktaş'ın stadında dev organizasyon!

Son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024 Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen A Millilerin Hollanda karşılaşmasının yapılan görüşmeler sonucunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda dev ekranda yayınlanmasına karar verildi.

Cumartesi saat 22.00'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, EURO 2008'de büyük bir başarıya imza atarak yarı finale kadar yükselmişti. Şimdi de aynı başarı için sahaya çıkacak A Milliler Berlin'de galibiyet arayacak.




STADYUM KAPILARI 20.00'DE AÇILACAK

Binlerce vatandaşın izleyeceği karşılaşma öncesi stadyumun tüm kapıları saat 20.00'de açılacak. Tüm koltuklara Ay-Yıldızlı bayraklar yerleştirilecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • 0668li 1 gün önce Şikayet Et
    Çok güzel haber birde Almanya nın elenmesi çok iyi oldu Merih Demiral a terbiyesizlik yapmistilar Allah razı gelmedi Allah herşeyden büyük adaleti sonsuz
    Cevapla
  • Sivasspor 2 gün önce Şikayet Et
    Eferim Beşiktaş a ha şöyle memlekete biraz faydanız olsun
    Cevapla
  • HakBEŞİKTAŞ 2 gün önce Şikayet Et
    Çocuklara kitaptan kaleme, giyimden oyuncağa kadar, depremzedelere yiyecek, çadır, içecek, giysi, bot vb. her türlü yardımı yapan (ilk yapan) her zaman BEŞİKTAŞ olmuştur... Sen Sivas olarak ne yaptın Utanmaz Nankör.?
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 2 gün önce Şikayet Et
    Helall Türkiyeme yakışır
    Cevapla
  • Anadolu... 2 gün önce Şikayet Et
    Gezici Beşiktaş tan ilginç hareket.. Hala aynı kafada oldukları malûm.... Eski Beşiktaşlıdan...
    Cevapla
  • Hsn41 2 gün önce Şikayet Et
    Sen neyin peşindesin gezici dediğin 3-5 çapulcu Beşiktaş taraftarının tamamına mal edilemez Gese taraftarı da reisi yuhalamiştı kimse çıkıp geseliletin hepsi muhalif diyebilir mi yada Ali Koç muhalif diye bütün Fenerbahçe camiası muhalif denebilir mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR