Aziz Yıldırım: Onun için ölüme giderim!

Süleyman Seba'yı hastanede ziyaret eden Aziz Yıldırım, Efsane Başkana hitaben "Ben, Süleyman ağabey için ölüme giderim" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2014 13:26 GÜNCELLEME 31.01.2014 15:01 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Onun için ölüme giderim!
Aziz Yıldırım: Onun için ölüme giderim!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, kalın bağırsağındaki problem nedeniyle dün ameliyat olan Beşiktaş Eski Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti. Aziz Yıldırım, hastane çıkışında 'Ben Süleyman ağabeyle ölüme giderim' dedi.

İstanbul'a getirildikten sonra Amerikan Hastanesi'ne yatırılan Efsane Başkan Süleyman Seba'ya ziyaretçi akını devam ediyor.

Prof.Dursun Buğra ile Prof.Dr Ayhan Kızıl tarafından dün bağırsağından ameliyat edilen Seba'nın bugünkü konuklarından biri de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dı. Yıldırım, 11:14'te Amerikan Hastanesi'ne giriş yaptı.

'BEN SÜLEYMAN AĞABEYLE ÖLÜME GİDERİM'

Süleyman Seba'nn yiğeni Erol Girişken, hastane çıkışında Aziz Yıldırım'ın yanına gelerek 'Teşekkür Başkan, ayağızına sağlık' diyince Yıldırım da 'Ne demek Gaga Erol, Süleyman ağabey için ölüme giderim' cevabını verdi.

KOÇ DA GELDİ

Aziz Yıldırım'dan sonra Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da Amerikan Hastanesi'ne gelerek Süleyman Seba'ya ziyaret etti. Rahmi Koç ve Aziz Yıldırım hastane çıkışında karşılaşıp bir süre sohbet etti.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • KÖKSAL AYGÜN 12 yıl önce Şikayet Et
    HAYIRLI ATIŞLAR. şikeye benzemez can çok başka bir şey
    Cevapla
  • ömer bağcı 12 yıl önce Şikayet Et
    AZİZ YILDIRIMDA. önüne gelene senin için ölürüm diyor bi türlü ölmüyor
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 12 yıl önce Şikayet Et
    NERDE O GÜNLER!!. Nerede O günler Türk Futbolu bi rahatlasa......
    Cevapla
  • cemil uzun 12 yıl önce Şikayet Et
    amin. tez zamanda İNŞALLAH
    Cevapla
  • sebahattin cebi 12 yıl önce Şikayet Et
    ucakta şampıyonluk kuıtlaması yapılırken...... bu ucakta trabzon sporlu futbolcular var kutlamayı kesın dıyen adam gıbı adamdır suleyman seba....onun ıcın olmektense onun cızdığı yolda gıtmek ona yapılacak en doğru davranıştır anlayana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR