F.Bahçe'den dev forma anlaşması geliyor!

Fenerbahçe'ye, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı ve forma reklamı için büyük firmalardan talep yağmuru var.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2014 11:39 GÜNCELLEME 14.03.2014 11:39 Fenerbahçe
F.Bahçe'den dev forma anlaşması geliyor!
F.Bahçe'den dev forma anlaşması geliyor!

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde çok ciddi bir gelire sahip olmak üzere... Sarı-Lacivertli kulübün stat isim hakkına ve forma reklamına büyük firmalar paket halinde talip oluyor. Şu ana kadar yapılan görüşmeler içerisinde Samsung ve Hyundai gibi önemli talipler yer aldı.

Başkan vekili Abdullah Kiğılı, önceliğin 5 yıldır birlikte çalıştıkları Türk Telekom'da olduğunu onlarla anlaşma olmaması halinde yabancı firmaların tekliflerine yöneleceklerini söyledi.

GALATASARAY'I GEÇECEK

Fenerbahçe yönetiminin en az 100 milyon dolarlık bir sözleşme hedeflediği resmi açıklamanın Mayıs başı gibi yapılabileceği öğrenildi. Fenerbahçe, 100 milyon dolarlık sözleşme hedefine ulaşırsa Telekom'dan yıllık 15 milyon dolar kazanan ezeli rakibi Galatasaray'ı geçmeyi başarmış olacak. Kulübe yakın kaynaklar Türk Telekom ile kısa bir zaman içinde masaya oturacağı, sıkı bir pazarlığın yapılacağını belirtiyor.

SAMSUNG ÇOK İSTEKLİ

Rekabetin daha da artması durumunda 100 milyon dolarlık gelir hedefinin aşılabileceği bile ifade ediliyor. Özellikle Samsung firmasının stat isim hakkı için çok istekli olduğu gelen haberler arasında.

KAYNAK : Takvim
YORUMLAR 1
  • Kaan.arya 10 yıl önce Şikayet Et
    THY olsun. tek rakibimiz nede olsa :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR