F.Bahçe'den GFB'yi bitirecek hamle!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler'e darbe niteliği taşıyan bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2014 16:47 GÜNCELLEME 13.05.2014 16:58 Fenerbahçe
F.Bahçe'den GFB'yi bitirecek hamle!
F.Bahçe'den GFB'yi bitirecek hamle!

Sarı lacivertli kulüp Genç Fenerbahçeliler isminin ve logosunun tescil haklarına sahip olduklarını ve hukuka aykırı olarak kullananlar hakkında yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

İşte resmi siteden yapılan o açıklama;

Kulübümüz adına tescil edilmiş markalara dair açıklamamızdır:

Genç FB 17.04.2013; GFB 11.12.2006; Gfb 17.04.2013; GENÇ FENERBAHÇELİLER 11.12.2006; Genç Fenerbahçeliler 18.04.2013 tarihleri itibariyle, GENÇ FB logosu ise 12.01.2007 tarihinde, Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. AŞ'ye tescil ettirilmiştir.

Bu tescil ile anılan isim ve logoların, her tür kullanım hakkı, tamamen Kulübümüze ve Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. AŞ'ye ait olup; bu markalara dair her platformdaki kullanım, Kulübümüzün iznine tabidir.

Marka tescil ve patent hakları gereği; Kulübümüzün izni olmadan, bu markalar kullanılamaz ve bu markalar kullanılarak hiçbir faaliyette bulunulamaz.

Kulübümüz tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak başvurular ile bu markaları hukuka aykırı olarak kullanan tüm sorumlular hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ / FENERBAHÇE SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

YORUMLAR 1
  • GFB ümit 9 yıl önce Şikayet Et
    görücez kim kimi bitiriyo aziz efendi. Allah aşkına bi konuyla ilgili bilginiz yoksa - bilginiz varmış gibi - yorum yapmayın !. GENÇ FENERBAHÇELİLER Alex için bağırdı. doğru ya da yanlış... bu aziz yıldırımın neden bu kadar tepkisini çekti ? her maç 34. dakika taksim ali ismail korkmaz hükümet istifa diye bagırılırken GFB tribünlerde siyaset istemediği için ıslıkladı diye aziz yıldırım tarafından dışlandı. çünkü aziz tribünleri karıştırmak siyaseti sokup kaos oluşturmak istiyor... bu aziz koskoca T.C. Başbakanına küfür edenleri uyarmaya tenezzül etmeyip Alex diye bagıranlara mı göz dikti ? (aziz yıldırım hükümet istifa , taksim , ali ismail gibi protestoları normal karşılıyormuş) eee bende alex diyerek seni protesto ediyorum bunu neden normal karşılamıyorsun bre diktatör ? sen kimsin ? sen gelip geçici bi başkansın ben taraftarım ben kalıcıyım !!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR