Sow: Tarihi bir galibiyet oldu

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Manchester United ekibini 2-1 yenerek tarihi bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2016 00:28 GÜNCELLEME 04.11.2016 00:28 Fenerbahçe
Sow: Tarihi bir galibiyet oldu
Sow: Tarihi bir galibiyet oldu

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Senegalli futbolcu, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Allah'a şükür bu akşam attığım golden ve elde ettiğimiz galibiyetten dolayı mutluyum. Taraftarlarımız ilk dakikadan 90. dakikaya kadara arkamızdaydı. Bize inandılar. Mümkünse kendi evimizde oynadığımız tüm maçlara gelsinler. Onlara ihtiyacımız var. Onlarla daha güçlüyüz. Umarım onlarla hep kazanırız." diye konuştu.

Sow, maçta attığı röveşata golüyle ilgili olarak, "Röveşata denemeyi seviyorum. Top bazen giriyor bazen girmiyor. Geçen sene Dubai'de de deniyordum. Bugün de denedim ve gol oldu. Fenerbahçe için tarihi bir galibiyet oldu. Kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, "Bugün bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Harika bir atmosfer vardı sahada. Hiç görmemiştim burada böyle bir atmosfer. İyi bir sonuç aldık. Deplasman iyi değildi ama bugün onları yenebileceğimizi gösterdik. En iyi performansımız değildi. İyi mücadele ettik, iyi savaştık ve güzel bir galibiyet aldık." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR