Sow Çakır'a patladı: Kusura bakmayın...

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 yenildiği maçta attığı röveşata golü sayılmayan Moussa Sow, yayıncı kuruluşa konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2016 22:41 GÜNCELLEME 12.12.2016 22:56 Fenerbahçe
Sow Çakır'a patladı: Kusura bakmayın...
Sow Çakır'a patladı: Kusura bakmayın...

Maçın ardından Sow'un açıklamaları;

Öncelikle yakınlarını kaybeden tüm ailelere baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Çok iyi oynamadık bu akşam. Yorgun bile olsak daha iyisini yapmalıydık. Halen hiçbir şey bitmiş değil ama biraz olsun zirveden uzaklaştık.

Şu an attığım golü izliyorum ve bu beni güldürüyor. Net bir şekilde görüyoruz ki, ben önce topa dokunuyorum. Çok sayıda gol attım böyle; oyuncu kafasına sokuyor benim ona temasım yok. Ben önce topa dokunuyorum net bir şekilde. Bence gol, gol geçerli olmalıydı. Tam tersi olsa oyuncu vuruyor olsa, ben savunma pozisyonunda olsam o zaman penaltı mı verilecek? Hiçbir şekilde vermez. Beni tanıyorsunuz, hiçbir zaman bir hakem kararına bu kadar sinirlenmedim. Çok sinirliyim, kusuruma bakmayın. 

Hocaya içeride nasıl böyle bir pozisyonda faul verebilirsiniz dedim. Çok yakındınız, çok tehlikeli pozisyondu dedi bana. Ben böyle çok gol attım, mesafe yakınken bile goller verildi. Oyuncuya dokunmuşum, dokunmamışım. Her şeye hakeme yıkmak değil amacım ama hakemin bugün hataları oldu"

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sow dürüst futbolcu.Dedikleri de doğru net gol.Tartışmasız.
    Cevapla
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır dalga geçtiniz 10 senede bi şampiyon oluyorsunuz diye şimdide takım şaha kalktı diye hakemler kolluyor olduk ağlıyıp zırlıyorsunuz yıllardır hakemlerden nice şampiyonluklar çalındı Ağlayacaksanız oynamayalım...
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    forvet roveşata yaparken pozisyonun içinde önce topa vuruyor olsa da hemen devamında savunma oyuncusunun kafasına tekme geliyor, aynı pozisyon içinde henüz roveşata tamamlanmadan. bence doğru karar. tersden düşünürsek; savunma oyuncusu roveşata ile topu uzaklaştırmak isterken hemen akabinde forvetin kafasına temas etse ve forvet yere düşse idi penaltı verilmez miydi.
    Cevapla
  • Muammer 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıldırım Demirören artık yıldırdı. Külüpler dışından bir başkan gelmeli.
    Cevapla
  • taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın kafayı mı yaracaktın musa bey tekme attın kafasına adama bişey olsa senin gölün çok mu önemli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR