Şamil Tayyar bakın kimi 'Evet' demeye davet etti

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, anayasa değişikliği referandumu için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a davet gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2017 14:45 GÜNCELLEME 30.01.2017 09:16 Fenerbahçe
Şamil Tayyar bakın kimi 'Evet' demeye davet etti
Şamil Tayyar bakın kimi 'Evet' demeye davet etti

Kişisel Twitter hesabından bir video yayınlayan Tayyar; "Sayın Aziz Yıldırım, FETÖ mağduru olduğunu, FETÖ ile mücadelede kendin ve Recep Tayyip Erdoğan dışında kimsenin olmadığını söylüyorsun. Her şey geride kalsın. Gel yeni bir sayfa açalım. Önümüzde kritik bir seçim var. Sen de biliyorsun ki Recep Tayyip Erdoğan olmasa FETÖ ile mücadele yarım kalır. Bu mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürmek için ben 'Evet' diyorum. Sen de 'Evet' diyor musun?" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Tabiki Evet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyasetçinin Ak Partiye zarar verdiğini düşünüyorum.
    Cevapla
  • yok daha neler 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım'dan nefret eden fanatik bir FENERBAHÇE'liyim. Şamil Tayyar hangi yüzle böyle bir tweet atmış. Şike kumpası ortaya atıldığında bu kumpasın en büyük savunucuları, algı oluşturanları: 1)Mehmet Baransu(hapiste geberdi haberini alırız inşallah). 2)Rasim Ozan denen canlı(insan diyemiyorum. 3)Şamil Tayyar. Hatırlarsanız Şamil Tayyar'ın en büyük iddiası Aziz Yıldırım'ın ergenekon'un finans ayağı olmasıydı güya. Bir EVET'çi olarak nefret ettiğim Aziz Yıldırım'a çağrımdır. çıkıp: "Şamil Tayyar davet etti diye değil, ülkenin geleceği için evet diyorum" demeni bekliyoruz Aziz Yıldırım.
    Cevapla
  • Alu 7 yıl önce Şikayet Et
    En as 20 mjlyo oy.ne iyi olur beeee
    Cevapla
  • yazık 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim saadet bile evet demiyor bunlar der mi hiç
    Cevapla
  • Dali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bana kumpası fetö kurdu diyen aziz başkan bakalım ne kadar dik duracak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR