Derbide gözler Moussa Sow'da

Senegal, Afrika Uluslar Kupası’na veda etti, golcü oyuncu geri döndü. Moussa Sow, kupadaki Beşiktaş maçında Advocaat’ın en önemli kozu olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2017 08:33 GÜNCELLEME 01.02.2017 08:33 Fenerbahçe
Derbide gözler Moussa Sow'da
Derbide gözler Moussa Sow'da

Moussa Sow, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etmek için ocak ayında Senegal Milli Takım’ına gitmişti. Bu nedenle sezonun ikinci bölümünde Sarı-Lacivertli formayı hiç giyemeyen tecrübeli forvet, bugün takıma katılıyor. Sow, bugünkü antrenmanda takımla çalışmalara katılacak.

Senegalli yıldız, turnuvada sadece bir kez 90 dakika oynadı, 2 maçta sonradan girdi ve 1 gol attı. Milli takımdan, fazla yorulmadan geldi. Advocaat, yıldız futbolcuyu pazar günü kupada oynanacak Beşiktaş mücadelesinde 11’de görevlendirmeyi planlıyor.

Beşiktaş’a 8 maçta 8 gol 

Siyah-Beyazlılar, Moussa Sow’un en sevdiği rakiplerin başında geliyor! Senegalli oyuncu, Beşiktaş’a karşı çıktığı 8 maçta fileleri 8 kez havalandırarak müthiş bir istatistik yakaladı. Yıldız futbolcu, pazar günkü derbide de golünü atarak Fenerbahçe’ye güzel bir dönüş yapmak istiyor

YORUMLAR 2
  • GsLee 7 yıl önce Şikayet Et
    gs liyim ama fb nin bu adami hak etmedigini dusunuyorum cok ust seviyede sampionlar liginde oynamali amane yazikki fb icin imkansiz birsey
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    GS li olduğunu anladık zaten İzaha gerek yoktu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR