F.Bahçeli futbolcudan itiraf! 'Beşiktaş hak etti'

Fenerbahçeli futbolcu Dirar, Beşiktaş karşısında aldıkları 3-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2018 21:24 GÜNCELLEME 25.02.2018 21:46 Fenerbahçe
F.Bahçeli futbolcudan itiraf! 'Beşiktaş hak etti'
F.Bahçeli futbolcudan itiraf! 'Beşiktaş hak etti'

Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarıda oyundan düştüklerini ifade eden Dirar, "Bu akşam derbi stresi yaşadık, özellikle Beşiktaş açısından çok önemli bir maçtı. Bayern karşısında ağır bir yenilgi aldılar ve bu maça da ona göre hazırlandılar. İstediğimiz baskıyı kuramadık, 1-1'den sonra organizasyonumuzu yitirdik. Beşiktaş hak ederek bir galibiyet aldı" dedi.

Beşiktaş karşısında aldıkları yenilgiyi hemen unutmaları gerektiğini ifade eden Dirar, "Bu maç geride kaldı, gereken dersleri alacağız. Daha iyi olmak zorundayız. Kupa maçları iki ayaklı, Perşembe günü başka bir oyun çıkartmak zorundayız, umarım gerçek Fenerbahçe'yi perşembe günü gösterebiliriz" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Maçın başında gol atıp, deli gibi sevinen futbolcuda akıl yoktur.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada her teknik direktör aynı şeyi yapıyor . Toplu defans toplu hücum. Başarısızlık kesinlikle futbolcular yüzündendir.Şimdi futbolcularda bu yalanın arkasına sığınıp Aykut Hocayı yemeye çalışacak.Tek suçlu Futbolcudan anlamayan Başkanlardır.
    Cevapla
  • Black 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocaman gibi gibi bi korkkakla bu sonuçlar gayet normal ;)
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    kocaman ve volkan seni örnek alsın. mert rakibi severim.
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    iki pas yapamayan patetesler otuz bes yasindaki takima karsi acizleri oynuyorlar ruhsuzlar aykut hoca macda bir sifirda bitmiyor bu rezil futbolun mimari sensin nerde futbolu bilmeyen adam var fenerde valbuena ile elmasi cikar bu takimda futbolcu yok hasan ali nerdeydi aykut hoca merak ettimde advokat ne dedi gecen sene bu takimin cogu oyuncusu acemi futbolcu dedi al sana dirar sener kameni alper isli soldado topal roman neustader vay bizim hayellerimize vay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR