Kameni'den transfer itirafı! F.Bahçe...

Kameni'den transfer itirafı geldi! Tecrübeli kaleci, Malaga'dan Fenerbahçe'ye transferi hakkında açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2018 13:18 GÜNCELLEME 09.05.2018 13:18 Fenerbahçe
Kameni'den transfer itirafı! F.Bahçe...
Kameni'den transfer itirafı! F.Bahçe...

İspanyol basınına konuşan Carlos Kameni, Malaga'dan ayrılış süreci ile ilgili olarak, "Beni çok yaraladı. Sözleşmemi yenilediğimde, Malaga'da kariyerimi noktalayacağımı düşündüm. Watford'dan teklif vardı ancak transferi göz önüne almadım çünkü ailem buraya yerleşmişti. Lig bitmeden teknik direktör veya sportif direktörden "Seni artık sevmiyoruz ve çözümler bulacağız" gibi doğrudan bilgi almak isterdim ancak bana hiçbir şey söylemediler. Fenerbahçe'nin teklifinin avantajını kullandılar. Son ana kadar teknik direktörün fikrini değiştireceğini düşündüm ancak Roberto'yu istediğini biliyordum, ayrılmak zorundaydım. Rekabet etme opsiyonu yoktu, ayrılmak zorunda kaldım ve bu beni çok yaraladı" dedi.
 
Malaga'ya dönmek gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan Kamerunlu kaleci, "Malaga'nın karakterli oyunculara ihtiyacı var. Şu anda İkinci Lig'e gelmem çünkü Fenerbahçe'de şampiyonluk ve kupa için oynuyorum. Malaga'ya olan tüm sevgime rağmen, ikinci lige "hayır" diyorum" ifadesini kullandı.
 
Fenerbahçe hakkında da konuşan 34 yaşındaki file bekçisi, "Türk futboluna adaptasyonum hızlı oldu. İstanbul güzel bir şehir, tek sorun trafik. Çok iyi yaşıyoruz. Fenerbahçe Türkiye'deki en iyi takım. Her şeyi oyuncuların kullanımına sunan centilmen bir kulüp, bu nedenle iyi hissediyorum. Yedek olarak başladım, beni nedensizce aldılar. Bazı kupa ve lig maçlarında oynadım. İki sene daha sözleşmem var. Ailem iyi ve kulüp de benden memnun" diye görüş bildirdi. (Ajansspor)

YORUMLAR 1
  • Ekrem 5 yıl önce Şikayet Et
    Hersey guzel, centilmen kulup diyene kadar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR