Emre Belözoğlu'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Aziz Yıldırım'ın, Emre Belözoğlu ile ilgili olarak, "Emre'yi aradım, telefonu çaldı ve açılmadı. Sonra duydum ki, sözleşmesini 1 yıl uzatmış. Uzatmasaydı, yönetime alacaktım'' demesi üzerine deneyimli futbolcu, başkana yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2018 09:41 GÜNCELLEME 01.06.2018 13:13 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'dan Aziz Yıldırım'a cevap!
Emre Belözoğlu'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki düşüncelerine yanıt verdi.

Tecrübeli futbolcu, "Başkan Aziz Yıldırım'ın beni yönetimine almayı düşünmesi gurur verici. Gerçekten onur duydum. Başakşehir ile sözleşmemi 1 yıl daha uzattım. Daha sonra tabii ki Fenerbahçe Kulübü'ne hizmet etmek istiyorum. Bu yönetici olarak da, sportif direktör olarak da olabilir" ifadelerini kullandı.

 

 

"Fenerbahçe için hayırlısının olmasını temenni ediyorum"

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu hatırlatarak, "Pazar günü ben de gidip oyumu kullanacağım. Kongre üyelerimiz kimi takdir ederse, o aday başkan seçilecektir. Fenerbahçe için hayırlısının olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Aziz Yıldırım ne demişti?

Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nu yönetime almayı planladığını ancak tecrübeli oyuncunun sözleşmesini uzattığını söylerken, "Emre'yi aradım, telefonu açmadı. Bir gün sonra Başakşehir ile sözleşme imzalamış. İmzalamasa çağıracaktım, yönetime alacaktım. Gerekirse kurslara gönderecektim" ifadelerini kulandı.

"Sportif direktörlüğe o dönem Terraneo'yu getirince Emre'yle ilgili konuştuk. 'Emre kalsın' diye Terraneo'ya deklare ettik. Hocayla konuşalım dedik, kalmasını istiyoruz. 1907 Derneği'nde bir toplantı yaptılar. Inter'deyken aralarında sorun varmış, o sorundan dolayı emri vaki yaptı. Biz de bir şey yapamadık, gitmeseydi iyiydi, öyle davrandı. Göreve getirdik diye, hep karışmayın diyorsunuz. Biz de karışmadık. Emre ile hep görüşüyorum. Futbolu bıraksa yönetime alırdım."

YORUMLAR 5
  • Adammış 5 yıl önce Şikayet Et
    Telefona neden cevap vermedin bunu açıklamamışsın hayırdır yüzüne aziz abi arkasından laga luga mı sen neden cevap vermedin onu açıkla samimiyetini anlayalım
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir'de azize daha iyi hizmet edersin. FB maçından önce cezalı duruma düşersin, Epireanu gibi birini bağlar, maça çıkarmazsın. aziz niye yönetime alır bu adamı, anlamıyorum.
    Cevapla
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    başka işin yok mu
    Cevapla
  • Soner 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Türk futbolu malesef bu Emre'den kurtulamayacak gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • Ayyıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Soner ; Aziz seçilmezse otomatik olarak futbolla alakalı olmayan herkes gözden ırak olacak!!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR