Ali Koç'tan Aatif ve Dirar açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kadro dışı bırakılan Aatif ve Dirar ile ilgili konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2018 15:10 GÜNCELLEME 10.10.2018 15:16 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Aatif ve Dirar açıklaması
Ali Koç'tan Aatif ve Dirar açıklaması

Ali Koç'un konuyla ilgili sözleri şu şekilde:

"Aatif ve Dirar'ı genellemek gerekirse, disiplinsizlik, ciddiyetsizlik, ekip takım ruhundan uzak görüntü ve sportif olarak da yetersiz olduğu için kadro dışı bırakılmıştır. Gözlemlediğim kadarıyla en mutsuz olduğumuz günlerimizde bile bu iki oyuncu şen şakrak, gamsız mı dersin, umursamaz mı dersin, ne dersen artık. Beklediğim, talep ettiğim ruhu yansıtmayan davranış içindeler."

 

 

"Dirar mesela. Milli takımdan geç dönmesi, takım toplantısına katılmaması, verdiği mazeretin geçerli olmaması. Göztepe maçında oynadı, beğenilmedi. Ertesi maçta kadroya alınmayınca hocaya gidip 'Ben artık tatildeyim' demesi..."

"Soyunma odasında dertleştik. Niye bu haldeyiz, niye böyle rezil top oynuyoruz dedik. Konuşanlardan biri de Aatıf'tı. Ben çok sesliliğe inanırım. O gün 'Takım olamadık. Geçen sene zayıftık, bu sene daha zayıfız' dedi. Olabilir, saygıyla karşılarım. Görüşlerini belirtti diye kadro dışı bırakılmadı. Bu benim tarzım değil, fıtratımda da yok. Takımın ahengini bozması, takım olunmasına katkı sağlamamaları."

"AATIF LOBİ YAPTI"

"Aatif, Nabil Dirar'ın oynaması için açık açık lobi yaptı. Hocasına söyledi, arkadaşlarına söylettirdi, olabilir. Ama olmadığı zaman da işini en iyi şekilde yapman lazım. Bu iki oyuncunun kadro dışı kararı disiplinsizlik. Kontratları devam etmektedir.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Bedel ödenir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne yaparsın size her alanda her türlü hizmet etmiş aziz beye nankörlük yaptınız bunun bir bedeli olacak bu daha iyi günler 3 hafta sonra da hoca gider tekrar takımdan kovulan volkan atıf dirar geri döner 7 hafta sonra başkaları takımdan kovulur aaaa bi bakmışsın lig bitmiş fener arıza yapmaya devam eden varlar sayesinde lig de kalmış
    Cevapla
  • Efecan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir,Gs'li olarak başkana katılıyorum. Sen işini yap, aldığın paranın hakkını ver. Hiç sevmediğim insan tipleri...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki takım hep kazanıyorda meymiş atıf dirarın oynaması için kulis yapıyormuş. yapar tabi dirar sağ bekte oynar bencede
    Cevapla
  • yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım, saygısız ve ekip ruhuna gayret göstermeyen hele hele fitne yapanlar varsa kim olursa olsun hemen en ağır şekilde cezalandırılmalı..
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay be baskana bak olaylari duzeltmesi gereken kisi sikayette bulunuyor zavalli fenerbahcem ne hallerde
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bos konusmussun sadece yazmak için yazmışsın
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bos konusmussun sadece yazmak için yazmışsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR